Camping i luksusklasse

pp15

Camping er en herlig ferieform. Det er her, du kommer helt ned i gear, kommer tæt på naturen og tæt på hinanden. Du kan campere på flere forskellige niveauer. Lige fra det allermest primitive ude i naturen uden nogen former for bekvemmeligheder og til et luksusophold på en 5-stjernet campingplads.

Om du foretrækker den ene eller den anden form for camping, er nok mest et spørgsmål om smag og behag. Camping findes på alle niveauer både i og uden for Danmark.

5-stjernet camping i Danmark

Rundt omkring i hele landet har du mulighed for at opleve en campingferie i luksusklassen ved at tage på 5 stjernet camping i Danmark. Læg mærke til, hvor mange stjerner den enkelte campingplads har, så du kan gå målrettet efter de fem stjerner.

Stjernerne gives til campingpladserne, alt efter hvor mange bekvemmeligheder de har. Det handler blandt andet om toilet- og badeforhold, om køkkenfaciliteterne, om der er swimmingpool, aktiviteter for børn, havudsigt og så videre. Alle forholdene lægges sammen, og den enkelte campingplads får tildelt det antal stjerner, som den skal have.

Du kan finde 5 stjernet camping på Sjælland og i resten af landet. Her kan du opleve luksuscamping på højt niveau.

Luksuscamping med forskellig indkvartering

Du kan opleve luksuscamping på flere måder. Enten kan du selv have dit telt eller campingvogn med og så bo på en campingplads, der er som et luksus-ferieresort, eller du kan booke dig ind i et luksustelt, en campingvogn eller en hytte, hvor alle bekvemmeligheder er installeret, og du har gode senge at ligge i.

Det er den ultra nemme måde at være campist på, når du vælger luksuscamping. Det er nærmest som at være i sommerhus eller på hytteferie.

Nogen vil nok mene, at det tager noget af charmen ved camping, men for andre er det lige, som det skal være.

Den mindre luksuriøse camping

Hører du til dem, der mener, at rigtig camping skal være meget mere primitivt, så er der masser af muligheder for at tage på sådan en tur.

Mener du, at det netop er charmen ved camping, at du lever lidt eller meget primitivt, så kan du enten vælge en campingplads med færre stjerner, eller du kan campere ude i naturen.

Hovedsagen er, at du får holdt den type campingferie, som du synes bedst om. Uanset hvad du vælger, så vil du på en campingferie være tæt på naturen, komme væk fra din hverdag og have tid til dig selv og til hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *