Hvem er vi?

Her kan du læse mere om hvem vi er

Få inspiration fra naturen online

Her på siden tilbyder vi et bredt indblik i naturen, mennesket og dyrene. Du kan gå på opdagelse i et kosmos af inspiration til naturoplevelser og få motivation til at indføre mere natur i dagligdagens aktiviteter. Om det er i hjemmet, på arbejdet, med familien, på turen eller blot i din bevidsthed.

Du kan læse vores mange indlæg og finde gode råd om bl.a. sundhed, bæredygtighed, rejser og indretning. Du kan nu få alt godt fra naturen ét sted, da vi har samlet det hele til dig. Du kan blive klogere på noget det, der er aktuelt indenfor friluftsliv, havearbejde og kogekunst. Søg efter et bestemt emne eller gennemse de nyeste indlæg.

Udforsk alle elementerne hos os og lad naturen blomstre ud af skærmen.

 

Ild

Mærk en brændende passion for naturoplevelser, som driver dig ud af døren. Med inspiration fra siden, får du den motivation, du mangler for at komme i gang med dine naturprojekter. Gå en daglig tur i skoven, kæmp for klimaet eller få en sundere kost.

Inspirationen kommer som et lyn fra en klar himmel og skaber den gnist, der kan tænde ilden i dig. Grill en skumfidus over flammerne og nyd din tid i det fri.

 

Luft

Træk den friske luft ned i lungerne og få vind under vingerne. Hos os får du nemlig også råd til rejser med naturen i centrum. Du får en lang række rejsetips, så du kan få styr på destination, seværdigheder, aktiviteter, økonomi og meget mere. Så er du klar og parat til at lette fra overfladen og opnå nye højder.

Vi sender dig afsted på nye eventyr i hele verdenen, men også i din egen baghave. Din hverdag får et friskt pust med de mange nye idéer.

 

Vand

Hos os kan du søsætte din interesse for naturen. Det eneste der mangler er, at du springer ud i det. Træk gummistøvlerne på og træd ud i den silende regn, ro med kajak langs flodernes svajende siv, se på farverigt koralrev i det dybeste hav og drik køligt kildevand fra bejergenes smeltende sne.

Et balanceret liv i naturen renser dig godt og grundigt igennem både fysisk og mentalt. Lad inspirationen strømme igennem dig og få et forfriskende indsprøjt af gode vibrationer.

 

Jord

Med inspiration og gode råd fra siden, kan du nu få den åndelige næring og jordforbindelse, som du har brug for. Du kan i højere grad værdsætte de flygtige følelser, som er en del af livet. Med fødderne placeret på jorden og en bedre kontakt med naturen kan du opnå et nærvær i nuet, som er med til at skabe en meningsfuld tilværelse og øge kvaliteten af dit liv.

Naturen er og bliver en naturlig del af dig.

 

Kom afsted

Tag et kig på siden, og så er det bare at køre i fuld fart ud over stepperne. Naturen venter på dig, når du har nu fundet den nødvendige inspiration online. Du vil opdage nye, spændende aspekter af dig selv og din omverden, når du lever et liv i harmoni med naturen. 

Det spændende dyreliv

Her på bloggen skriver vi om det spændende dyreliv du kan opdage ude i naturen. Både i Danmark og i udlandet.

Naturoplevelser

Vi skriver om naturoplevelser der tager pusten fra dig. 

Planter i naturen

Hvad er det nu lige den plante hedder?… Her skriver vi om de kendte om mindre kendte planter i naturen.