Kongen af internettet

pp15

Det kan være svært at dominere på internettet. Der er allerede så mange hjemmesider derude, hvordan kan man lave en ny og forvente at klare sig godt? Skal man kontakte Google og fedte for dem for at lægge højere op i søgeforslagene. Eller handler det hele om originalitet, om hvem der har det mest spændende at tilbyde? Kan man blot hacke sig til popularitet? Svaret er lidt enklere. Det hele handler om seo artikler.

Seo artikler – hvad det er og hvorfor det er vigtigt

Så hvad er disse interessante seo artikler og hvordan kan det være, at de er så vigtige? Det kunne umiddelbart lyde som en slags snydekoder. Det ville faktisk ikke være en helt forkert forklaring. Bortset fra at det ikke er snyd, det er faktisk temmelig nødvendigt. Du kender det nok selv. Man laver en google søgning for at få svar på noget bestemt og så tager man normalt bare det første forslag eller en af de første, som dukker på. Man søger ikke videre på de andre faner, som google også kommer op med. Man skal jo bare ind og ud hurtigt og så gider man ikke bruge tid på at søge adskillige hjemmesider igennem, for at finde det mest præcise svar. Nej, man vil gerne have det mest præcise svar i det første forslag, som dukker op. Dette er google godt klar over. Derfor forsøger de at samle de mest relevante hjemmesider, som har bedst mulig sandsynlighed for at give dig det mest tilfredsstillende svar, som det første forslag.

seo optimering

Det er vigtigt at lægge mærke til, at google forsøger at give den hjemmeside med størst sandsynlighed, for google ved faktisk ikke hvilken hjemmeside, der kan være mest hjælpsom for dig. Deres tilbud er baseret på statistiker i stedet for fakta. Google kan nemlig ikke nå at læse alle hjemmesider igennem. Det har de simpelhent for mange til. Men det nytter heller ikke blot at tilbyde alle hjemmesider uden nogen form for check fra deres side af. De er jo til en vis grad ansvarlige overfor de hjemmesider, de præsenterer. Google har lavet en masse bots, kaldet google bots, som læser og undersøger hjemmesiderne for dem. Eller rettere sagt, de læser hjemmesidernes seo artikler.

optimering

Google prøver at præsentere de hjemmesider, som har sandsynlighed for at være mest relevante for dig. Den måde de måler relevanthed på, er at måle hvad hjemmesiden handler om og hvor meget trafik den her. Så altså, ikke nok vil google gerne præsentere det mest relevante svar, men også det mest populære svar. Men hvordan ved google og google bots hvilken hjemmeside, der er mest relevant? Det er her seo artikler kommer ind i rammen. Google bots’ne læser de seo artikler, som hjemmesiderne repræsenterer og bedømmer så, hvor relevant artiklerne er for emnerne. Jo mere præcise seo artiklerne er, jo højere op i google forslagene kommer hjemmesiden og jo højere op den kommer, jo mere trafik kan der komme til hjemmesiden, så den kommer endnu længere op. Det er en dejlig cirkel og denne cirkel kan denne Konge af Internettet hjælpe :

Kongen af Internettet
Kongen af Internettet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *