Vandring i bjerge eller naturen er godt for sjælen

pp15

Vores art er, som resten af alle andre levende væsener, opstået i naturen, men efterhånden er vi kommet så langt væk fra den at den er blevet fremmed for os. Ingen af os ved længere hvordan det er at opleve stilheden, den friske luft og alle duftene som råder når man er væk fra byen, væk fra kontoret.

Mange tænker det ikke gør så meget, lige indtil de bliver ramt af en depression eller mærker stressen ånde dem i nakken. Så bliver det pludselig tydeligt hvilket mærkeligt og unaturligt liv vi har skabt for os selv. Vi har fuldstændig mistet forbindelsen til hvem vi er.

natur

Af samme grund er der mange som opdager at naturen er det bedste middel mod det mørke humør og de tungsindige tanker. Når man går rundt i naturen eller kigger over en bugt fra et bjerg, så går det op for en hvor små vi er, men også hvor smuk verden er. Dagligdagsproblemerne forsvinder, og sjælen får ny energi. Derfor bør man tage på en dejlig vandretur i bjergene eller i naturen.

Sådan planlægger du din første vandretur

Hvis du har siddet på et kontor det meste af dit liv, så er det svært at vide hvordan man skal gebærde sig på en vandretur: Hvor skal man tage hen, hvad skal man have med?

Det heldigvis nemt at få hjælp til dette. Der findes mange rejsebureauer som kan planlægge det hele, men derudover er internettet også fyldt med oplysninger som man nemt kan få fat i.

bjerge

Start med en lille tur i Danmark

Hvis du aldrig har prøvet være på vandretur før, så er det en god ide at starte i det små. Der er ingen grund til at kaste sig ud i det norske fjelde som det første.

Du kan med fordel starte med en lille tur i Danmark. Så får du også at se hvor smuk natur vi har herhjemme, og hvis du kommer i problem, så kan du hurtigt komme hjem. Tag et par dage ud af kalenderen, og prøv det af. Når du først har prøvet det, så vil du blive fanget af det, og så er du klar til de større turer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *