Tænk på naturen – brug en papkasse af genbrugsmateriale

pp15

Står du også og mangler papkasser til f.eks. forsendelse eller flytning? Så tænk på miljøet og brug papkasser af genbrugsmateriale. Papkasser af genbrugsmateriale er bedre for miljøet, og kvaliteten er mindst lige så god som andre papkasser. Man kan få miljøvenlige papkasser i mange størrelser, så der er ingen undskyldning for ikke at bruge dem.

Flytning kræver mange papkasser

I disse tider er der mange, der lige er startet på studie og dermed også er flyttet hjemmefra. Dette kræver ofte en god portion flyttekasser, hvis man skal have det hele med. Hvis ikke man tænker sig om, når man køber flyttekasser, kan det være en belastning for vores smukke natur. Man kan dog bruge flyttekasser med lidt bedre samvittighed, hvis man køber nogle, der er lavet af genbrugsmateriale.

Hvis man i stedet er flyttet hjemmefra for længe siden, men alligevel skal flytte fra et sted til et nyt, kræver det sandsynligvis endnu flere flyttekasser. Her er det en endnu bedre idé at vælge de mere miljørigtige kasser, da belastningen på naturen ellers ville være endnu større. Uanset, hvor meget man skal flytte, er det altså en god idé at vælge det alternativ, der er bedst for naturen.

Webshops bruger papkasser

Er man en af de, efterhånden, mange, der har egen webshop, er papkasser af genbrugsmateriale også værd at overveje. Mange webshops sender deres produkter ud til kunderne i papkasser og har dermed et stort forbrug af papkasser hver dag. Derfor kan man som ejer af en webshop være med til at nedsætte belastningen på naturen, hvis man, i stedet for en almindelig papkasse, vælger en papkasse af genbrugsmateriale. De findes i mange forskellige typer, så uanset hvad man handler med, burde man kunne finde en, der passer.

Hvis man i stedet sidder som forbruger og ofte handler på webshops, kan man også overveje at vælge de webshops, der bruger miljøvenlig emballage til forsendelse. På denne måde kan man, som forbruger, være med til at påvirke butikkerne i en mere miljøvenlig retning. Dermed passer vi bedre på naturen, så vi kan nyde den i mange år endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *