Tænk på miljøet og vælg en gaspejs

pp15

En pejs er noget af det mest hyggelige, du kan have i din stue. Det er virkelig fantastisk. Der er nemlig ikke noget som at kunne sidde og kigge ind i flammerne en kold vinteraften. Der findes dog mange forskellige slags pejse, og det er ikke dem alle sammen, der er lige miljøvenlige. Vi har kun én enkelt klode, og det er vigtigt, at vi alle sammen passer på den. 

Derfor er gaspejsen et rigtig godt valg.

Det naturlige valg

En gaspejs er mere miljørigtig end så mange andre pejse. Måske har du ikke hørt meget om netop gaspejsen? Det er en skam. Den er nemlig et rigtig godt alternativ til den ”normale pejs”. 

Når der snakkes om den normale pejs, så er det en pejs, hvor der bliver brændt brænde af på. Pejsen er altså ligesom en brændeovn, blot med åben ild. En sådan pejs forurener en del. Udover alt det træ, der bliver brugt til at skabe varme, så bliver der også sendt en hel masse kuldioxid ud i atmosfæren. Kuldioxid, der kun bridrager negativt til drivhuseffekten.

En gaspejs er altså det miljørigtige og ikke mindst naturrigtige valg. Der findes mange forskellige typer af gaspejse. Du skal naturligvis vælge en, der passer perfekt til dit hus. 

Du kan gå på udkig efter din næste gaspejs mange steder. Du kan blandt andet se PhilipPejses udvalg af gaspejse her. Så finder du helt sikkert en flot og miljørigtig pejs til din stue.

Red naturen mens du kan

Vores natur er desværre truet og hænger med det yderste af neglene og forsøger at holde fast. Selvom det er svært at mærke på vores hverdag, fordi vi bor i et rigt land, ses der flere og flere eksempler på, at vores klode er i forandring. 

Det er altid let blot at udskyde problemer ud i fremtiden. Og det er endnu lettere at vende det blinde øje til og vente på, at andre gør noget ved problemet. Men det nytter ikke noget. Vi skal alle sammen gøre en forskel. Vi skal alle sammen gøre en forskel nu. 

Det behøver ikke at være en komplet omvæltning af din dagligdag. Du skal starte et sted. Dette sted kunne være at vælge en gaspejs fremfor en normal pejs. Mange bække små gør en stor å, det er værd at huske på. Så kom afsted og gør en forskel for dig selv og Jorden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *