Natur i Danmark?

pp15

Vi elsker naturen, i Danmark. Det skyldes måske også, at vi rent faktisk ikke har nogen mere. Ofte begynder man først at værdsætte ting, efter man har tabt dem. Og tabt har vi naturen allerede for århundreder siden.

Danmark er et af verdens mest opdyrkede lande. Måske kun overgået af Holland. Selv de fantastiske løvskove, med mægtige bøg- og egetræer, er i virkeligheden plantager.

Vi har udviklet den vane at kalde alt der ikke er intensiv opdyrket for natur. Men det er vildledende. Et overdrev er ikke natur. Det er en bøgeskov heller ikke. Sandklitter og afsidesliggende strande er, hvad der kommer tættest på ægte natur, i Danmark. Men selv sandklitterne er tit beplantede, eller invaderet af planter fra vores haver.

Strandene og vandkanten er også meget påvirket af vores aktiviteter. Der er kun en brøkdel af de oprindelige dyre- og plantearter tilbage.

Voksne leger sgu også i naturen

De eneste nogenlunde urørte naturområder vi har i Danmark er der, hvor vi ikke så rigtigt kan opholde os. Vadeområderne ud for vestkysten. De har også længe været beskyttede pga. deres vigtighed for Europas trækfugle.

 

sommerfugl

Hvis du vil opleve ægte, urørte natur, findes der faktisk kun ganske få steder på kloden. Du skal nærmest opsøge Antarkticas frosne hjerte. Og selv da vil du falde over forskningsstationer og plastik affald. Der bor p.t. ca. 1200 mennesker som udforsker kontinentet på kryds og tværs.

Men lad os bare blive ved med tale om den danske natur. Bare vi er bevidst om problematikken.

Vi elsker altså at være i naturen. Vi går på opdagelse, på vandreture, vi samler vilde svampe og bær, og vi leger også voksenleg i naturen.

Nogle gør i hvert fald. Og de der gør, siger at det er helt fortryllende. Måske har du lyst til at prøve det engang?

 

Husk legetøjet, når du vil lege

Når vi leger voksenleg og dyrker sex, leger vi først og fremmest med hinanden. Vi kærer om hinanden og fornøjer hinanden. Men der er intet der siger at du ikke også må bruge legetøj voksne, og hjælpemidler.

Sexlegetøj sætter fut i fantasien og kan berige dit sexliv på de mest fantastiske måder.

En dildo fx kan være meget berigende, både for hende og ham.

Hjælpemidler som kondomer og glidemidler er vigtige for sikkerheden, og beskytter begge partnere. De kan oveni købet også bidrage til morskabet og forbedre oplevelsen.

Det kan være svært at finde et godt sted

Stort set alle områder i Danmark er enten opdyrket eller bebygget. Det kan være svært at finde et sted, hvor du uforstyrret kan dyrke voksenlege, ud i det fri. Det gælder ikke kun om at være uforstyrret, men også om ikke at forstyrre andre.

I nogle lande kan du risikere alvorlige straffer, hvis du bliver snuppet i seksuelle aktiviteter udendørs. Selv hvis der ikke er nogen du kunne intimidere.

Men det kan lade sig gøre, at finde egnede steder, selv i Danmark. Det kræver bare lidt research og planlægning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *