Lad naturen imponere dig

pp15

Naturen er fantastisk. Det virker som den mest banale ting at skrive, men ikke desto mindre er det rigtigt. Lige så længe mennesket har eksisteret på jorden har det nydt naturen. Tidligere tillagde man forskellige naturlige ting nogle guddommelige egenskaber, som man i dag tillægger individet og det fænomen man kalder gud. Man tilbad naturen så som havet, solen, månen og græsset. Man har altid kunne se, at naturen var noget bestemt, som havde sine egne kræfter. Disse kræfter fungerer uanset hvad vi gør med dem. Det er dog klart, at disse kræfter kan blive begrænsede. Alt vores forbrug i dag er med til at røre ved disse kræfter på en negativ måde. Naturen er blevet syg og vi bør gøre hvad vi kan for at redde den. Tag lidt tid væk fra arbejdet og forsøg at komme tættere på naturen. Måske kræver det et nyt kviklån, men det er dog alle pengene værd.

Naturens mange ansigter er vigtige

Når man kigger på naturen fra dag til dag er det meget tydeligt, at den har forskellige ansigter. Den ene dag kan man vågne op og se på en blå himmel med en strålende gul sol. Måske er vejret varmt og måske er der ikke engang en vind. Det er på disse dage, at naturen har et mildt og venligt ansigt. Naturen kan dog også vise sig fra en mere voldsom side. Det kan være gråt, blæsende, koldt og regnfuldt. På disse dage har vi det med at blive indenfor og kigge ud. Det kan dog også være en god ide at gå ud i naturen for at mærke blæsten i ansigtet. Tag godt med tøj på og nyd, at det faktisk kan være rigtig dejligt at møde naturen på forskellige dage. Det giver et ekstra aspekt til den kærlighed vi alle sammen går rundt med. Det er ikke alle, der er lige så eksplicitte omkring deres kærlighed til naturen som andre.

Der er nemlig dem, som ikke snakker så meget om naturen som noget positivt. Kommer de på stranden eller ud i en smuk skov vil de dog for det meste forstumme og finde ud af hvor fantastisk naturen rent faktisk er. Derfor er det altid en god ide at besøge naturen de helt rigtige steder af og til. Det kan gøre, at man føler, at man kommer tættere på naturen. Og jo tættere vi føler os på naturen, jo mere tilbøjelige vil vi være til at behandle den ordentligt.

Brug hvad naturen har at tilbyde

Lige så lang tid, som mennesket har tilbedt og nydt naturen har mennesket også gjort brug af hvad naturen har at tilbyde os. Vi har altid haft afgrøder, som har gjort, at vi har kunne få mad. Sådan er det stadig den dag i dag. Der er dog mange, der ødelægger naturen når de bruger afgrøderne, hvilket er en stor skam.

Når du skal dyrke din CBD-olie er det vigtigt, at du gør det med den største respekt for naturen. Det gør nemlig, at du kan se naturen i øjnene igen og ikke er tvunget til at have det dårligt over det du udsætter den for. Dyrk altid økologisk så du kan tage dine CBD-dråber med den bedste samvittighed og slet ikke skal have det dårligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *