Fordelene ved at gå ture i skoven

pp15

Vi vil her komme ind på, hvad fordelene er ved at gå ture i skoven. Der er mange grunde til, at man bør gå ture i skoven. Hvis du gerne vil vide, hvilke grunde det er, skal du blot kigge med her.

Den gode energi er allestedsnærværende i naturen

Hvis man går ture i skoven og har haft en lang dag, kan det at gå en tur i skoven hjælpe på ens sindstilstand. Man bliver noget mere rolig af at gå ture i skoven. Det skyldes formentlig den stilhed, der findes i skoven. Der er en vis energi i luften, som omfavner en. Naturen er et roligt sted, som er spirituelt i balance med sig selv. Det er noget, der smitter af på den empatisk bevidste person, som suger energien til sig.

skov

Frisk luft

Når man går rundt i naturen, er der en masse frisk luft. Det betyder, at man vil opleve renere luft, end når man er i storbyerne. I Danmark er vores luft ikke nær så slem i byerne, som den for eksempel er i Kina. Men ikke desto mindre kan det være enormt rart at komme et smut forbi naturen og trække vejret dybt ind o mærke, hvor ren luften er. Den gode og rene luft medvirker også til at skabe ro. Der er mange studier, der konkluderer, at det er bedre for kroppen at indånde ren luft end snavset oxygen. Det skyldes, at den rene luft føles langt mere autentisk og naturlig for kroppen og er dét mere beroligende end partikelforurenet luft.

Roen gør tankerne mere positive

Hvis man befinder sig i byerne, kan det ofte blive stressfuldt. Det betyder, at man kan blive påvirket af den energi, der er i luften. Folk har travlt. Folk er ofte irriterede, fordi de har travlt. Folk er ikke i balance med sig selv. Den slags smitter af. På samme måde smitter den afstressende energi af i naturen. De er med til at sikre, at ens sind er mere positivt anlagt.

ulv

De flotte farver er afstressende

Om du går en tur i skoven om sommeren, vinteren, foråret eller efteråret er underordnet. Farverne vil altid være flotte. Om efteråret er farveren orange, om sommeren og foråret er de grønne, mens vinteren giver en brunlig farve. Der er så mange naturlige farver i luften, som virker afstressende på kroppen. Sten, træer, jordveje er også noget, der bidrager med forskellige farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *