Vær god ved naturen og din bedste ven

pp15

Hunden er menneskets bedste ven. Har du en hund, kommer du mere ud i naturen end andre. Du får mere motion, og du påskønner måske naturen mere. Det er nogle af de gode effekter, hunde har på os mennesker.

Når nu din hund giver dig så meget, som den gør, skal du da også give noget igen. Og hvorfor ikke slå to fluer med et smæk? Hvorfor ikke give din hund noget lækkert foder, som samtidig passer på naturen?

Naturligt foder

Du kan købe det billige hundefoder i dagligvarebutikkerne. Det er blevet produceret i udlandet og fragtet til Danmark i en lastbil. Det indeholder en masse ting, som slet ikke er gode for din hund, og det er heller ikke fremstillet med nogen tanke på naturen.

Du kan også gå en anden vej. Du kan give din hund foder fra NaturHund. Det er naturligt tørfoder uden tilsætningsstoffer. Du fylder ikke din hund med unaturlige ting, som ikke er sunde for den. Det er samtidig et dansk produceret foder, så det er ikke blevet transporteret ret langt. Det er godt for miljøet og naturen.

Giv din hund god mad

Din hund har brug for den rette mængde og sammensætning af næringsstoffer. Ligesom du selv har. Du er nok opmærksom på, hvad du putter i din egen mund. Men er du lige så opmærksom på, hvad du giver din hund? Hvis du skal være helt ærlig.

Det er afgørende for din hunds sundhed, at den får et godt foder. Får den ikke de rette næringsstoffer, kan dens krop ikke fungere optimalt. Den risikerer at blive syg, og så skal du have den til dyrlægen.

hundevenner

Giv din hund et godt foder hver dag. Selvom det koster lidt mere end det billigste, så er det det værd. Du behøver ikke at købe det allerdyreste foder. Det er ikke nødvendigvis bedre end noget med en middel pris. Men giv ikke din hund det billigste, du kan finde.

Også til den overfølsomme og den aktive hund

Har din hund problemer med at indtage korn, så kan du stadig fodre den med det danske foder fra NaturHund. Du skal bare vælge den variant, der hedder FREE. Den er nemlig helt uden kornsorter.

Uanset om du fodrer med den almindelige variant eller den uden kornsorter, så skal du fodre med den rette mængde. Den afhænger af din hunds størrelse og aktivitetsniveau. En større hund skal have mere foder. En aktiv hund skal have mere foder. Du kan starte med at følge anvisningerne på posen, og så kan du rette ind, hvis din hund hhv. ikke kan spise op eller levner. Er du meget aktiv med din hund, skal du dog regne med, at den skal have lidt mere foder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *