Vær forberedt, før du skal ud i skoven

pp15

Drømmer du om at begynde at gå på jagt eller trekke? Måske kunne du bare godt tænke dig at fiske? I så fald, så skal du være klar det. Det er nemlig enormt nyttigt at have stor viden omkring naturen, hvis man skal ud i den og man forventer at vinde over. Men det er ikke nok bare at gøre sin hjerne klar til naturen. Du skal også gøre din krop klar til det. Man ved aldrig hvad der kan ske, men man ved at du skal være klar på lidt af hvert og sørge at du krop i det mindste kan klare lidt og hvert. Ellers kan det blive farligt.

Saml information om naturen – både for dit bedste men også andres

Hvis du nu skal ud og jage, så er det vigtigt at du ved noget om dyret du jager. Hvis du ikke ved hvor du kan finde det eller hvordan du kan lokke det frem, hvordan vil du så forvente at kunne skyde det? Derfor er det vigtigt at man læser op på, hvad end man har lyst til at jage. Når det så er sagt, så er det også blot generelt vigtigt at have en basisviden omkring naturen og skoven. Eller andre steder, hvis man jager andre steder end i skoven. Man ved ikke hvad ellers der kan være derude. Afhængig af hvor man er henne, så kan man også pludseligt finde sig i et andet dyrs område. Så kan det pludseligt blive farligt, hvis du ikke aner, hvordan du skal håndtere dette andet dyr. Dette gælder både for jagt, men også for trekking og fiskeri. Man skal vide hvordan man håndtere de dyr, man kan møde.

natur

Generelt om naturen og skoven, så er det også bare rigtig godt for alle, hvis man ved, hvordan man traverserer i skoven, uden at ødelægge den. Man skal helst ikke forsage unødvendige skader til naturen. Det gavner ingen. Tværtimod det omvendte. Der er også truede dyrearter, som man ikke må skyde. Det er vigtigt at vide, hvad det er for nogle dyrearter. For at opsummere, så er det vigtigt, at man ved, hvordan man skal behandle naturen, hvis man gerne vil ud i den. Så læs op inden du tager afsted.

Gør din krop klar til udflugten

Men det er ikke nok at vide om naturen. Der skal mere til for at sikre din sikkerhed og overlevelse. Selvfølelig er de danske skove og naturområder ikke de mest farlige og du kommer nok sjældent i rigtigt farer. Men det betyder ikke, at man ikke stadig skal være i form. Hvad vil du gøre, hvis du din båd vender om, mens du fisker og du kan ikke vende den om igen? Så pludseligt bliver du træt og kan ikke svømme hele vejen ind på bredden! Til sådanne situationer er der en nem løsning. Invester i et løbebånd. Det er nem måde, lige at få samlet noget stamina op nogle dage om ugen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *