Vælg en sport du kan udøve i naturen

pp15

Danskerne – både børn og unge – får for lidt motion i det daglige. Indtoget af internettet og stillesiddende arbejde betyder at vi ikke rører os når så meget som vi tidligere har gjort. Da vores daglige motionsniveau ikke lever op til anbefalingerne er det derfor fornuftigt at tage dyrke en hobby eller sportsgren hvor man bevæger sig og det er her golf kommer ind i billedet. For golf er foruden en aktiv sportsgren , en sportsgren, som tvinger dig ned i tempo og handler ligeså meget om dit sind som din form.

 

golfeksperten

Hav det rigtige udstyr når du skal spille golf

Et godt råd når du skal spille golf er at sørge for at have det rigtige udstyr. Det sikrer at du er tilpas imens du spiller og samtidig er du beskyttet imod naturen hvis det nu mod forventning skulle regne mens du er ude (men med det danske vejr er det desværre mere end sandsynligt det kommer til at ske). Der er mange mærker at vælge imellem når du skal købe golfudstyr og tøj men går du med mærker såsom Titleist , Callaway , Mizuno når du vælger golfudstyr så går du ikke galt i byen. Dem kan du købe her: golfexperten.dk .

Brug eventuelt et pulsur

Hvis du vil se hvor meget du får bevæget dig både i dagligdagen og på golfbanen så kan et pulsur varmt anbefales. Så får du et godt overblik og har en god undskyldning for at spille mere golf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *