Sådan finder du pengene til den perfekte ferie ud i det blå

pp15

Penge får verden til at dreje rundt, og det er desværre ofte vores økonomi der står i vejen for vores drømme. Det er da ikke fair, er det, det? Det er der mange der ikke synes, men indtil det ændre sig er vi desværre nødt til at spille efter den kapitalistiske verdens regler. 

Trin 1 på vejen til at få opfyldt din drøm om den perfekte naturferie, er at finde ud af hvordan du får skrabet pengene sammen.
Der skal både investeres i et sted du kan sove, flybilletter hvis du tager udenlands, alt det forskellige udstyr du skal have med hvilket selvfølgelig er afhængigt af hvilken slags naturferie du tænker dig at tage og så selvfølgelig lommepenge du kan have med på turen til alt det sjove. 

Kort sagt kan en ferie godt komme til at koste mange penge, selv hvis du spare penge på et hotel og vælger at sove i telt med sovepose og det hele. Og det er ikke sikkert det er penge du har. Så hvordan finder du dem?

Gambling

Den sjove vej til penge

Du har sikkert set det på film. Et mørkt rum med røg under loftet, luskede mænd omkring et bord der spiller om millioner. Det er som noget taget direkte fra en James Bond film.
Gambling har altid haft et ’sejt’ ry og det er nok en stor del af grunden til at det har vundet så stor popularitet, at det også har fundet sig vej til internettet, og der er blevet opsat såkaldte online kasinoer. 

En af de andre store grunde til at gambling er så populært er selvfølgelig også de mange penge man kan vinde ved at spille det. 

Hos Casumo.dk får du 1000 kr. i bonus, mange forskellige spil lige fra Fruit Warp til Black Jack og du kan spille det hele direkte fra din sofa. Det har aldrig været nemmere at spille dig til penge. Din naturferie venter lige om hjørnet. 

Re-use

Spar penge med god samvittighed

At spare op er måske en langsommere og lidt kedeligere metode end at gamble sig til pengene. Og nogen gange kan det også føles som om, at du ikke har overskuddet til at lægge penge til side, men der er andre måder du kan spare op. 

Er du mere opmærksom på hvor du bruger dine penge og hvad du bruger dem på, kan det hurtigt gå op for dig at du har brugt en masse dumme penge på ting du kunne have fået meget billigere. 

Det kunne fx være at købe en plastik pose hver gang du handler ind, i stedet for at købe en stof pose som måske er dyrere i øjeblikket, men som på længere sigt kan spare dig overraskende mange penge. Plus miljøet vil takke dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *