Kom ud i naturen sammen med din firbenede ven

pp15

Naturoplevelser overstiger alt andet, og denne lykke kan ikke måles med noget som helst andet. Naturen indeholder tusindvis af fantastiske vidundere. Her kan der opleves sprudlende vandfald, imponerende bjergtoppe og fredelige fjelde. Store bølger, bitte små insekter og smukke naturparker venter på dig ude i den vide verden. Er man hundeejer kan man sagtens tage sin firbenede ven med på tur ud i naturen, så man kan dele oplevelsen med hinanden. 

to orange hunde

Dig og din hund

Båndet mellem menneske og hund er tusindvis af år gammelt. Hunden er nemlig menneskets bedste ven, og de to kan opbygge et helt særligt og unikt forhold til hinanden. Hunde elsker deres hundeejere, hvis bare disse sørger for at klappe hunden jævnligt, mens en hund kan skænke sin ejer en følelse af tryghed. At være sammen med en hund kan skænke en større ro og sikkerhed, idet man aldrig er helt alene. Netop derfor kan en hund også være en god ledsager på ture ud i naturen. Det kan især være en god idé at medbringe sin hund, hvis man begiver sig ud i områder med få mennesker. Samtidig er dette også bare en fin mulighed for at gøre noget underholdende sammen, og en hund elsker jo at gå ture og opleve en masse nye indtryk. 

hund og hundeejer

Dogue de Bordeaux

Er man endnu ikke hundeejer, men overvejer at anskaffe sig en hund, kan man med fordel anskaffe sig en Dogue de Bordeaux. En Dogue de Bordeaux er en utrolig sød og nem hund, som er opkaldt efter det område i Frankrig, hvor hunderacen blev brugt til at bevogte vingårde. Hunden betegnes nogle gange også blot som sin forkortelse – DDB. Det gode ved en DDB er, at den har gode vagtegenskaber og er velegnet til familier med børn. Træner man sin Dogue de Bordeaux godt, vil man selvfølgelig kunne få endnu mere glæde af den, og den vil meget nemt kunne deltage i gåture, svømmeture og lignende i naturen. Er man selv et meget aktivt menneske, giver det i hvert fald god mening at anskaffe sig en Dogue de Bordeaux. Vigtigst af alt er dog selvfølgelig, at man anskaffer sig en hund, man føler en personlig tilknytning til, og som gør en glad. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *