Tag på telt- eller sheltertur og oplev naturen

pp15

Det er vigtigt at komme ud i naturen og få frisk luft. Det kan altså også gøres på en spændende og hyggelig måde. Selvom Danmark ikke er det mest eksotiske land, er der alligevel meget hyggeligt i den danske natur. Vil du gerne opleve naturen lidt og komme ud til sommer, så skal du tage på enten telt- eller sheltertur.

telttur i naturen

En god sheltertur

Du ved nok allerede, hvad en sheltertur er. Du finder et shelter et hyggeligt sted. Der ligger ofte nogle ved søer eller i skove. Det er også det perfekte sted at opleve naturen. Her overnatter man, spiser og hygger sammen med venner eller familie. Det er rigtig nemt at komme afsted på sådan en tur og det er helt bestemt rigtig hyggeligt.

På en god sheltertur, skal man selvfølgelig have nogle ting med. Det er blandt andet et liggeunderlag, sovepose, brænde og lighter. Lidt mad og drikke er nok også en meget god idé. Du kan finde en masse brugbare ting fra snug pak. Snug pak producerer en masse ting til shelterture, som klart kan gøre din fremtidige sheltertur bedre.

På en sheltertur overnatter man jo nærmest direkte i naturen. Derfor får man selvfølgelig set og oplevet naturen helt tæt på. Det kan være meget sundt og gøre en lidt gladere. Natur er godt for sindet, så kom ud og oplev den.

 Smuk natur

Teltture

Man kan selvfølgelig også tage på en god telttur. Det er ikke sikkert, der er lige er nogle sheltere i nærheden af dig. Måske er det bare heller ikke noget for dig. Men de fleste mennesker kan da godt lide en hyggelig telttur. Alt man har brug for, er et telt og lidt at sove på og med. Sover man tæt på et sted med mad og drikke, behøver man ikke tage det med.

Teltture minder meget om shelterture. Det kan være fint med en tur på en enkelt dag, da det er nok næppe er alle, der har lyst til at sove i naturen mange dage. Men mere er heller ikke nødvendigt. Man kan sagtens nå at nyde og opleve naturen på én dag. Det vigtigste i sidste ende er bare, at man kommer lidt ud. Det er sundt for alle at komme udenfor og på sådan en tur, kommer man da helt sikkert udenfor. Så er det jo også bare hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *