Kom tættere på (i) naturen

pp15

Naturen er dejlig. Den er smuk og givende og meget sund for os. Vi mennesker er skabt til at være i naturen. Vi bør befinde os i den så meget som muligt. Også når vi laver aktiviteter, som vi oftest tænker på som indendørs. Også når vi rent faktisk er indendørs.

Mange indendørsaktiviteter kan sagtens rykkes udenfor. Prøv fx med sex ude i naturen. Det er en helt speciel oplevelse. Prøv også at få så meget som muligt af naturen ind i dit hjem. Luk op ud til, og tag også natur med ind. Der er masser af muligheder for at komme tættere på naturen.

Skydedør ud til terrassen

Sex udenfor

Det kræver måske en smule forberedelse, hvis det skal være en rigtig god oplevelse. Men sex udenfor kan være rigtig godt. Den friske luft og friheden giver oplevelsen en hel ny dimension.

Skal I rigtigt hygge jer med udendørs sex, så kan I tage en madras udenfor. Læg jer et sted, hvor I er uforstyrrede. Tag lidt forskelligt sexlegetøj med. I kan finde noget på Purelust.dk. Så er I forberedt og kan bare gå i gang med at lege med hinanden, undersøge hinanden og nyde hinanden.

Den ekstra sanseoplevelse, I vil få af vinden og naturens lyde, vil gøre jeres sex anderledes. Det kan give et nyt pust. Afveksling er også altid en god ting. Hold jer ikke til det samme hele tiden. Prøv nogle nye ting af. I kan starte med at rykke ud i en privat krog i haven.

Planter

Luk naturen ind

Du kan også komme tættere på naturen ved at lukke den indenfor. Sæt en skydedør op, så du letter adgangen ud til. Lad dine skydedøre stå åbne, og lad dit hjem være åbent. Skydedøre kan virkelig åbne dit hjem op og give en helt ny lethed. De bedre skjulte døre giver en fornemmelse af, at der slet ikke er nogle døre. Det giver dit hjem en åbenhed og en lethed og et helt nyt udtryk. Det giver luft.

Med skydedøre sparer du også plads. De fylder ikke ind i rummene, selvom de står åbne. Så det kan frigøre plads at skifte dine gamle døre ud med skydedøre. Den nye ekstra plads kan du bruge til planter. Sæt en masse store og små stueplanter op i dit hjem. Vær kreativ med at pynte med planter. Minimum én plante i hvert rum vil bringe naturen lidt tættere på dig. Fordi du har taget den med ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *