Få helt styr på livet – og brug mere tid i naturen

pp15

Som et vaskeægte naturmenneske ønsker du sikkert også at bruge så meget af din tid som overhovedet muligt i naturen. Det kan dog godt være lidt af en udfordring, hvis du ligesom så mange andre også lever et travlt hverdagsliv med familie, arbejde og forpligtelser.

Derfor er der her i artiklen blevet samlet nogle gode råd til dig om hvordan du får helt styr på livet, så vil få mere tid til at bruge i naturen. 

Smukt naturlandskab

Hav jobsituationen under kontrol

Første ting du kan have styr på, som vil give dig mere tid til at bruge i naturen, er din jobsituation. Det kan sagtens være at du er i et fast arbejde, som du er meget glad for. Alligevel kan der være nogle ting, som er godt lige at få tjekket op på. 

For eksempel er det godt at have styr på det med fagforening og a-kasse, så du slipper for at skulle gå og bekymre dig om dette, når du er på eventyr i naturen. Er der andre udfordringer eller problemer i forhold til din jobsituation, er det nu også tiden til at få løst disse.

Gør du nemlig det, vil du kunne nyde din tid i naturen så meget som overhovedet muligt!

Lav gode daglige rutiner, og frigiv overskud 

Vi mennesker lever under vanens magt. Det betyder blandt andet, at de fleste af os fungerer bedst når vi lever efter daglige rutiner – eller vaner. Vil du derfor frigive mere overskud i dit liv, kan du få rigtigt meget ud af at lave nogle daglige rutiner, som du holder dig til.

Gør du det, vil det nemlig betyde, at du kommer til at bruge knap så meget overskud på at tænke over din dag. Dette overskud vil du så i stedet kunne bruge ude i naturen, hvor du allerhelst vil opholde dig.

Det frigivne overskud vil batte rigtig meget i længden, selvom det måske ikke synes som meget i starten. Du kan derfor komme rigtig langt ved at lave disse faste, daglige rutiner. 

Grantræer og flod

Få hjælp til huslige aktiviteter

Noget, som også godt kan optage meget energi, tid og overskud i hverdagen, er husarbejdet. Der skal støvsuges, vaskes vinduer, ordnes have og så videre. Prøv at tænk på hvor meget tid du vil kunne tilbringe i naturen hvis ikke du skulle ordne dette! 

Ja, overvej derfor om ikke det kunne være en ide at hyre noget hjælp til disse huslige aktiviteter. Bare det for eksempel at hyre en vinduespudser eller en havemand kan frigive meget tid og overskud, som du så kan bruge i naturen i stedet.

Ja, ved at få styr på småtingene, vil du hurtigt kunne få mere tid, energi og overskud til at tilbringe i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *