Hold en stor forsamling udenfor

pp15

Det er altid hyggeligt at bruge tid sammen med familie og venner udenfor. Frisk luft, grillmad, bålhygge og hvad man nu ellers kan lave ude i den flotte natur. Det er nok noget af det bedste hygge, vi kan have i sommertiden. Skal du holde en stor forsamling? Så læs med her, for at se, hvad du skal gøre.

Hygge udenfor

Hold styr på parkering og pladser

Når det er en stor forsamling, så er der visse ting man skal have styr på, inden du bare starter det hele. Noget der er vigtigt, er parkering. Om der er trængt, eller om parkeringspladsen er forvirrende, så er det altid en god ide at have noget parkeringsservice. Især hvis du begynder at holde en stor fest, og du skal bruge en hel parkeringsplads, er det vigtigt med gratis parkeringskontrol.

Du skal også være sikker på, at der er pladser nok til alle. Det går jo ikke, at folk kommer, og der så kun er plads til halvdelen. Så om i sidder på bænke, stole, tæpper eller andet, skal du sørge for der er plads nok. Det er altid bedre at have lidt ekstra, end at have for lidt.

Flot parkering

Hyg med bål efter lækker grillmad

Den bedste udendørs hygge, er den der varer i flere timer. Det er altså helt fra tidligt aftensmad, som selvfølgelig er et kæmpe udvalg af lækker grillmad, til sent om aftenen med varm bålhygge. Bålhygge foregår selvfølgelig med skumfiduser, snobrød, mariekiks og chokolade.

En aften med mange mennesker samlet, giver også mulighed for at bruge en masse tid sammen. Selv aftensmad kan tage flere timer, fordi man er mere fokuseret på at snakke, end at spise, så spisningen i sig selv går rimelig langsomt. Og når der så er gået så mange timer, er man igen sulten senere på aftenen, og så er der tid til bål med snacks til. Og bål er altid hyggeligt med noget musik og nogle små spil måske. Med alt det her, kan du være sikker på du kommer til at holde den bedste og hyggeligste forsamling længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *