Anderledes og spontane måder at holde ferie på

pp15

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagen, men ved du ikke helt, hvad ferien skal byde på? Så kig med her, hvor du får nogle anderledes og spontane tips til din ferie. En ferie behøver nemlig ikke altid at være planlagt till punkt og prikke et halvt år i forvejen. Nogle gange er det rart med noget spontanitet og spænding, hvor man ikke helt ved, hvad der kommer. 

Der er dækket op til en lækker aften med god underholdning

En rigtig venindeaften med lækker underholdning

Har du mod på at prøve noget helt nyt og anderledes? Saml veninderne til en rigtig veninde aften i ferien. Det er så vigtigt at huske at pleje venskaberne, da de nemt kan blive nedprioriteret i en travl og rutinepræget hverdag. Ved at holde denne type venindeaftener, så holder i jeres forhold ved lige og dermed styrker relationen mellem jer. Her kommer opskriften på den perfekte venindeaften.

Aftal et sted, hvor i gerne vil spise. Det behøver ikke nødvendigvis at være på en fancy restaurant. I kan lige så vel spise hjemme hos en af jer. Det skaber også lidt ekstra hygge at gå sammen og lave mad, mens man taler om vind og vejr og bliver opdateret på hinandens liv. Og hvad er lige bedre en small talk kvinder imellem? Lav et eller andet, som I ikke plejer at lave, så det bliver lidt udforskende og spændende. Anret det pænt, så I får sat en god stemning. Sæt gerne nogle hyggelige lys og lidt pynt på bordet.

En god venindeaften skal naturligvis også indeholde noget lækkert underholdning. Her kan I overveje at hyre et eventbureau, hvor I blandt andet kan bestille alt fra en lækker stripper, dygtige danskere, en draggqueen eller måske endda dværge til at lave underholdning! Husk at slutte af med en lækker dessert – og få taget en masse billeder til fotobogen!

Familieferie

Tilvælg spændingen ved at vælge en afbudsrejse til familieferien

Står ferien i familiens tegn, så kan du tilføje noget spontanitet ved at vælge en afbudsrejse. Her ved du nemlig på forhånd ikke, hvor turen går hen. Det finder du ud af nogle dage eller uger inden afrejse. Du vælger simpelthen at tage fri fra arbejde i en bestemt uge, og så hopper du og resten af familien på en af de feriedestinationer, der er ledige på det tidspunkt. Ved at vælge en afbudsrejse, så sparer i også en del penge på selve ferien.

Afbudsrejser findes til både de mest populære men også til nogle lidt anderledes rejsedestinationer. Har i været i Tyrkiet, Spanien og Frankrig nogle gange efterhånden, så prøv med et helt nyt land og dermed en helt ny og spændende kultur, i kan opleve sammen. Hvem ved, måske I finder jeres nye yndlingsrejsemål ved at slippe kontrollen lidt på denne måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *