Spar på dit energiforbrug og gør noget godt for klimaet og din økonomi

pp15

Polerne smelter og varmen stiger. Naturen bliver påvirket af de dårlige vaner vi alle har, og lige netop dem skal der laves om på. Alle har et ansvar for at redde naturen og kloden, men det er ikke alle, som ved, hvad man præcis kan gøre for det.

Det gælder om, at man laver om på nogle små ting i hverdagen – for nogle gange er det de små ting, der virkelig kan gøre en stor forskel. Her kan du blandt andet kigge på din kost eller dit energiforbrug. Kosten skal gerne være økologisk og ikke indeholde for meget kød. I forhold til dit energiforbrug kan du kigge på www.lyskilderdirekte.dk/ og se, hvordan du bedst muligt får et energiforbrug, som er energibesparende, da det både er godt for din økonomi og for naturen. Her kan du se, hvordan du med et lavere energiforbrug og andre gode klimatiltag kan gavne miljøet.

pærer

Alle bør deltage aktivt

Miljøkampen er en fælles kamp, hvor alle har et fælles ansvar. Man kan ikke sidde på sidelinjen og forvente, at nogen ordner det hele. Alle bør lave små ændringer i hverdagen, som bidrager til et bedre klima på jorden – det er ikke kun forskerne og politikerne, der har et ansvar i denne kamp.

Man behøver ikke at gå til ekstremerne, men hvis man blot tænker lidt mere over, hvordan man bedst muligt får en mere klimavenlig hverdag, er man godt på vej. Her kan man blandt andet tænke lidt mere over kost, transport og energiforbrug, da disse er områder, hvor man selv kan gå ind og ændre på sin adfærd. Det gælder om at kigge på de små ting og lave dem om, så de bliver en mindre belastning på miljøet.

Gør noget ved dit energiforbrug – fordele ved at vælge LED lysstofrør

Især dit energiforbrug er et sted, hvor du kan vise, at du bekymrer dig for vores alles jord. Hvis man ikke er opmærksom på, hvor lang tid man bruger i badet, eller hvilken type lys og pærer man benytter sig af, kan man faktisk godt belaste miljøet rigtig meget, uden at man overhovedet ved det. Derfor kan man godt gøre lidt ekstra ud af at vælge den type energi, som belaster miljøet mindst muligt.

Her kan du med fordel kigge lidt nærmere på LED lysstofrør. LED lysstofrør er meget effektive, når det kommer til energi og har en lang levetid. Derudover er LED lysstofrør bedre for miljøet, end eksempelvis glødepærer, fordi de ikke indeholder kviksølv, og fordi man kan få et meget lavere energiforbrug.

Du kan her se mere, hvis du har brug for vejledning til at vælge det rette LED lysstofrør.

Der skal faktisk ikke så meget til for både at at gøre noget godt for naturen og din egen økonomi.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *