Sådan hygger I udendørs i sommertiden

pp15

Sommertiden er den bedste tid på året. Det er tiden, hvor vi alle bringes sammen igen, så vi kan lave en masse hyggelige ting sammen. Vintertiden er der, hvor vi alle er hjemme og isolerer os selv, derfor er det endnu vigtigere rigtigt at komme ud igen, når det bliver sommer. 

Der er bare meget mere at lave, når det er varmt og sommer. Her kan du få inspiration til, hvordan I kan hygge jer udendørs om sommeren.

vandfald

Grillfest med familie og venner

Der findes intet bedre end grillmad. Bare lugten af grillmad gør, at vi alle kommer i sommer humør, og at vi får den her følelse af varme og ferie. Udover det så er det jo også bare lækkert i sig selv. Det er mad alle og enhver kan spise, da næsten alt kan grilles. Derfor skal hele familien og de tætte venner da samles, så alle kan holde en god grillfest sammen.

En god grillfest består selvfølgelig af en grill eller to. Det er godt at have flere, hvis I er mange mennesker. Så skal der selvfølgelig en masse mad til. Det kunne være forskelligt kød, grøntsager, brød, kartofler og alt muligt andet. Man kan sagtens sige man tager sit eget med, så man kan grille det man selv vil spise. 

Og så er det bare med at sidde at snakke, hygge og spise sammen. Derfor er en grillfest, et godt bud på, hvordan man får lavet noget udendørs i sommerferien.

sommermad

Svømning og badning

Det føltes hvert år som om vejret bliver varmere og varmere. Det kan næsten være ulideligt at være udenfor i den høje varme, og det er selvfølgelig ærgerligt, når det er den bedste tid at være udenfor på. Men så er det godt, vi har det, der hedder pool, strande og søer. Her kan vi bade i det kølige vand, så vi ikke overheder. Det er nok den bedste måde at være udenfor på, når det er så varmt.

Spørgsmålet er, hvor meget tid kan man få til at gå med badning og svømning? Efter lidt tid, kan det godt blive koldt eller kedeligt. Så findes der masser af ting du kan tage med ud og bade, og en af de ting er badedyr. Badedyr er oppustelige dyr eller figurer, som flyder på vandet. De findes i mange størrelser, former og farver.

Men hvad kan man bruge dem til? Det, du kan gøre, er at købe en af de helt store badedyr, altså dem man kan ligge eller sidde på. Med dem kan du hurtigt lægge dig op og tage noget sol, helt uden at få snavs under fødderne. Så kan man også finde mindre badedyr, som man kan fjolle rundt med. Der er masser at lave, det handler bare om at være kreativ. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *