Skab de bedste rammer for dit arbejdsliv

pp15

Når det kommer til at arbejde og skabe de bedst mulige resultater, så er det vigtigt at kende sig selv og dem man arbejder sammen med. Kommunikation er afgørende og forventningsafstemning og forståelse er banebrydende for at kunne arbejde sammen på bedste vis. Derfor kan det være rigtig smart at bruge tid på teamwork, og lære hinanden endnu bedre at kende. Man kan derfor benytte sig af Foredrag om vidensdeling, ledelse og samarbejde.

Samarbejde

De bedste resultater skabes igennem godt samarbejde. God sparring, fagligstolthed, tryghed og god kommunikation er afgørende for om et resultat eller en opgave bliver godt. Derfor er det meget vigtigt at man som team kender hinanden og ved hvordan man bedst muligt bruger hinanden bedst, så samarbejdet fungerer og blomstre. Hvis samarbejdet derimod ikke fungere, så kan det derimod betyde at opgaverne bliver udskudt, malplaceret, eller måske endda dårligt eksekveret. 

Forventningsafstemning

Et element i det at samarbejde og det at være i et team, der er vigtigt, for at få et godt grundfundament for netop samarbejdet, er forventningsafstemning. At forventningsafstemme er en måde hvorpå man kan ytre sine erfaringer, forståelser, præferencer og behov, og dermed har man med sit team en fælles forståelse for hinanden. Det er dermed en måde hvorpå alle giver noget af sig selv, i håbet om, at denne viden kan skabe den positive relation og det positive fælles ståsted. 

Ledelse

For at et team skal kunne fungere, er det derudover også meget afgørende at ledelse fungere. Er man leder, så skal man kunne kommunikere, uddelegere og eksekvere. Man skal udover det at skabe de gode resultater og skabe det gode arbejdsmiljø og de gode relationer. Hvis ikke man har relationerne, sparringen og arbejdsmiljøet, så ses det nemlig som oftest heller ikke at resultaterne er specielt gode.

Godt arbejdsmiljø

Alle disse ting er med til at skabe det gode arbejdsmiljø, som er nødvendigt på en arbejdsplads. Vi skal føle os godt tilpas, have lyst til at gå på arbejde hver dag, være trygge, føle stolthed i det arbejde vi laver og derudover have det sjovt med de kollegaer man sparre med. Vi skal altså kunne udvikle os gennem det gode miljø, og dette miljø kommer ikke af sig selv, men igennem åbenhed og transparens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *