Sådan skaber du en sikker teltoplevelse

pp15

At tage ud med teltet i vildmarken kan være en rigtig sjov oplevelse, og det er samtidig også rigtig sundt at komme tæt på naturen. Til gengæld kræver det, at man holder sig sikker, så man rent faktisk får lyst til at komme igen og kan komme hjem uden skrammer eller mangler. Men hvordan gør man det? Det kan du få 4 tips til nedenfor!

Husk dine gadgets

Når det kommer til gadgets til camping, er det ikke så meget smart elektronik og telefoner, som det handler om.

I stedet er det et spørgsmål om, at der er nogle redskaber, som du bør medbringe. Dette inkluderer et multiværktøj, en pandelampe eller en lommelygte, en telefonlader og nogle batterier. Disse ting gør simpelthen dit liv så meget nemmere og gør, at hverken mørke eller grene kan stå i vejen for din tur.

camping

Førstehjælpen skal være klar

Selv hvis det ikke er en lang telttur, som du skal på, så er det utroligt vigtigt, at du har et førstehjælpssæt med. De kan fås mange steder uden, at det er en stor investering, hvis prisen skulle bekymre dig.

Normalt vil der slet ikke ske noget, men i tilfælde af at du skulle slå dig, eller andre skulle ske at komme til skade, hvis I rejser flere, så er det godt at have ved hånden. Så er man sikret, at man kan få hjælp til de værste skrammer og snit.

Solen kan stadig bage

Mange danskere vælger først rigtigt at tage teltturen, når vejret bliver rigtigt godt. Og det giver da også god mening, for det hele er lidt sjovere i solen.

Men så kræver det altså også, at man har udstyr med til det. Det vil sige, at du selvfølgelig skal have solbriller og solhat med, så du både kan se og ikke få hedeslag. Samtidig skal du bruge godt med solcreme, for få ting kan ødelægge sådan en tur i naturen lige så meget som at være blevet solbrændt.

God forbindelse på telefonen kan være vigtig

Selvom mange af os synes, at charmen ved en telttur er at være væk fra omverdenen, så skal din telefon stadig kunne ringe, hvis der skulle være en nødsituation.

Derfor er det vigtigt, at du har et godt mobilabonnement, som har dækning i de mere øde områder, hvor du måske er ude med teltet. Så kan du altid kontakte dine nærmeste, hvis det skulle blive nødvendigt!

udendørs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *