Sådan toptuner du nemt dine dansemoves

pp15

Har du gået på en professionel danseskole eller elsker du bare at danse rundt i hjemmet til høj og festlig musik. Så kan det være, at det er på tide, at du får øvet dine danse moves udenfor danseskolen og hjemmet. Det er altid festligt at se, hvordan andre reagerer på dine moves og her kan du så blære dig med de nyeste bevægelser og trin indenfor mange dansegenrer. Hvor gør man så det, kan man efterfølgende spørge. Det guider vi til her, så du kan få luft under sommerskørterne denne solrige sommer. 

Dans på natklub

En natklub er et oplagt sted at få prøvet de sidste nye dansetrin af på. Her danser de fleste mennesker og du vil dermed ikke skille dig væsentligt ud fra de andre. Søger du noget helt specielt indenfor natklubber, anbefaler vi her best nightclub in copenhagen som hedder Museo. Når du tjekker deres Instagram profil kan du danne dig et indtryk af, hvor festligt og sjovt der ser ud og hvordan mange mennesker fester på samme tid. Der bliver serveret skønne drinks og der er et stort dansegulv, som du kan boltre dig på. Tag gerne nogle venner med og book forinden via deres hjemmeside. Her skal du blot vente på bekræftelsen af din booking og du kan se frem til en festlig aften i dansens tegn. 

Tag til sommerdans i Fælledparken

Fælledparken har hele sommeren gratis sommerdans, hvor du kan prøve forskellige dansearter af. Her er alt fra samba, salsa, tango og afrikansk dans til live musik, hvor et orkester står for musikken. Det er altid festligt og sjovt og mange mennesker prøver dansen for første gang, hvilket afføder mange sjove grin og giver en let og uformelt stemning. Her kan du så, hvis du for eksempel har gået til salsa eller tango, prøve dansen af med en partner, eventuelt en ny partner og hermed få luft under danseskoene under åben himmel. Tjek gerne programmet under sommerdans og se de forskellige danse og hvornår de bliver undervist i. 

Tag på disko-dasko 

Der er også mulighed for at tage på et ægte disko, hvis du gerne vil lufte dine seneste danse moves. Der findes talrige af dem, både i storbyerne og i provinsen og her kan du også spørge DJ´en, hvorvidt han eller hende gider at spille dit yndlingsnummer til din dans. Byd gerne en partner op til dans og lær fra dig, hvad du har lært. Det kan være en god og sjov ice breaker overfor et fremmed menneske og gør, at I lærer hinanden at kende på en sjovere og mere uformel måde. Det skaber en god forbindelse i mellem jer og tager presset af i forhold til at skulle snakke hele tiden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *