Sådan holder I den perfekte fest i naturen

pp15

Fester er der ekstremt mange af her i livet og i øvrigt mange festlige lejligheder, hvor man samles med venner og familie. Det eer både hvis der er fødselsdag eller hvis der måske er bryllup, julefrokost eller lignende.

Rammerne for de fleste fester er sat på forhånd og uden at man tænker videre over det. Det vil sige at der for de fleste fester gælder at man holder dem indendøre enten i et selskabslokale eller lignende. Men til sin næste fest kan man dog overveje om man evt. skulle holde den et alternativt sted. Fx kan man snildt vælge at holde sin næste fest ude i det fri eller ude i naturen, hvor solen skinner og hvor man ikke har det ligeså varmt måske som hvis man var indenfor, men hvor man alligevel har en sjov stund med dem man holder af.

Derfor skal I holde festen i det fri

Der er mange gode grunde til at holde festen ude i naturen og her kommer vi ind på nogle af de mange grunde til, hvorfor det kan være en god ide.

Der er mange sjove festlege

Først og fremmest så giver det en vis frihed, som man ikke har ellers hvis man vælger at holde den ude i naturen. Fx så kan man lave en masse sjove festlege, som man ikke ville kunne lave ellers. Dette er især godt og sjovt hvis man har små med som børn, der gerne vil løbe og lege, men det er ganske nok også en god ting, hvis der kun er voksne med, for de har i ligeså høj grad brug for at blive rørt og få rørt sig en smule.

Det er også en god ide at lede specifikt efter udendørs lege. Dem finder du i artiklen.

Intet at ryde op

En af de primære grunde som nok er værd at fremhæve i denne anledning er at der ikke er noget at rydde op. Eller der er helt sikkert lidt at ryde op, men det er ikke i samme grad som hvis de ikke var der og derfor er det så vigtigt og så rart at man kan gøre det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *