Sådan gør du dig selv ren efter dage i naturen

pp15

Har du lige været på overlevelsestur, telttur eller lignende? Når man har tilbragt flere dage i naturen, er det meget naturligt, at man ikke føler sig super ren og soigneret, og man skal også lige vænne sig til, at man rent faktisk har mulighed for at tage et lækkert bad.

For når man kommer hjem fra sin udflugt i naturen, vil man typisk være ret beskidt og lugte – især hvis man har haft et bål i gang.

Derfor kan du her se, hvordan man gør sig selv helt ren og lækker efter nogle dage i naturen.

Tag et dejligt, langt bad

Det, som de fleste nok har allermest lyst til at gøre efter nogle dage i den rå natur, er selvfølgelig at tage et dejligt, langt bad. For når man har opholdt sig i naturen, har man typisk ikke haft adgang til de lækreste bademuligheder, og hvis man ovenikøbet har haft et bål i gang, kan man godt komme til at lugte ret så hæsligt.

Derfor skal du selvfølgelig tage dig et dejligt, langt bad som det første, når du kommer hjem fra din tur i naturen, så du kan få vasket skidtet og de stærke lugte væk. Så bliver du fin og ren igen.

ild

Tjek efter flåter

Hvis din udflugt har fundet sted i en skov, er det desuden en ret god ide at tjekke, om der eventuelt er nogle flåter, som har bidt sig fast på dig.

Det er slet ikke altid, at der er nogle, som har bidt sig fast, men det er altid godt at være på den sikre side og tjekke efter, om man skulle være så uheldig. For hvis en flåt har sat sig fast, og du ikke opdager det, kan det godt gå hen og blive lidt mere omfattende, end hvis du blot havde taget den med en pincet fra starten. Så tag lige at kig rundt omkring på hele din krop, få eventuelt en ven til det, og se om der er nogle flåter at finde.

Ren luksus: Få en ansigtsbehandling

Hvis du ligefrem kan væmmes ved dig selv efter en tur i naturen, er det faktisk ikke altid at et bad og en tur med pincetten er nok. Hvis man gerne vil føle sig helt ren igen, er der måske noget som en ansigtsbehandling eller lignende hudbehandling, du skal se på, så du også kan få bekræftet af eksperter, at du rent faktisk er helt ren, og at det bad du tog dig måske endda var nok. Og så er det jo altid rart med lidt ekstra luksus, hvilket en ansigtsbehandling i den grad er.

Du kan blandt andet finde ansigtsbehandling Roskilde, men det er også muligt mange andre steder – så længe det er tæt på dig, skal det nok gå!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *