Rullegræs er værd at overveje når du bygger nyt hus

pp15
morgen dug

Haven er et vigtigt sted for mange mennesker, og især om sommeren kan man tilbringe mange timer ude og nyde det gode vejr. Sommeren er officielt over os, og hvis du er i gang med at bygge nyt hus, så kan du få meget ud af din nye have ved at bruge rullegræs. Det er bestemt overvejelsen værd at bruge rullegræs til sin nye have, så man kan gøre haven pæn og grøn så hurtigt som muligt. En flot græsplæne er en vigtig del af den sunde have. 

Sådan lægger man rullegræs

Hvis du er ved at bygge nyt hus, eller hvis du snart er færdig med projektet, så kan du snart begynde at tænke på havens udseende. Man kan sagtens lægge rullegræs hele året, så du skal ikke tøve med at gøre det i sommerperioden. Du bør tromle jorden flad før du lægger græsset, og muldjord er den ideelle jordtype til græsset. Det er vigtigt at man lægger rullegræsset på sort jord, så der må ikke være andre vækster på det underlag hvor man lægger sit rullegræs. 

Find rullegræs til en god pris

Du kan købe rullegræs mange steder, og du vil sikkert have held med at finde det hos forskellige plante-og havecentre rundt omkring i landet. Du kan også kigge på https://plantelivet.dk/rullegraes-pris/, og finde de bedste priser på rullegræs. Græssets pris angives typisk pr. kvadratmeter, og græs i god kvalitet kan koste imellem 30-50 kr. pr kvm. Det er en god ide at købe græs i høj kvalitet, da dette klart giver det bedste resultat i forhold til udseendet. Find en side hvor du kan få mængderabat på det rullegræs du køber, og få en god græsplæne på forholdsvis kort tid. Sommeren er en god tid at lægge rullegræsset, da sommervarmen gør at græsset vokser hurtigere. 

træhus græs

Sådan får du en naturlig sommerhave

Når huset og den pæne græsplæne er i stand, kan du finde flere måder at udsmykke haven. Haven kan være et godt sted at nyde naturen, og når den ser pæn ud, får man mere lyst til at bruge den. Plant for eksempel planter som hører til i Danmarks natur, så din have kan fungere som din egen personlige park. Overvej om du skal have et drivhus, en dam eller andet tilbehør til haven som giver den et unikt og skønt udseende. Haven, og især forhaven er typisk noget af det som gæster allerførst ser når de kommer hjem til dig. Giv derfor haven et dejligt og roligt udseende som får dig selv og dine nærmeste til at føle sig velkomne. Har du børn, så overvej at gøre plads på græsplænen til legeredskaber såsom trampolin, fodboldmål eller en gynge. Pænt græs og andre planter kan være med til at give familien lyst til at nyde naturen sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *