Tag på picnic i naturen

pp15

Oplevelser i det fri er fantastiske. Især når solen skinner og temperaturen er lun og rar. De fleste udnytter enhver mulighed for at komme ud i solen og tilbringe tid med venner og familie. Oplevelser i naturen bringer folk tættere sammen og skaber grobund for gode samtaler.

Det er dog ikke altid nemt at finde på, hvad man skal lave i det fri. En picnic er en god oplevelse, som ikke kræver den store planlægning og kan nydes de fleste steder. Det eneste det kræver, er en græsplet, et picnictæppe og en kurv fyldt med smagfulde lækkerier. 

picnictæppe

En oplevelse som stadig skaber værdi

En picnic er en klassisk udendørsaktivitet, som har været populær i århundreder. Selvom det er en oplevelse, der har rødder helt tilbage til 1600-tallet i Frankrig, holder det stadig den dag i dag. Mennesker har altid spist under åben himmel. Engang fordi det var det eneste mulighed og i dag måske fordi, det vækker et urinstink i os.

Førhen spiste og tilberedte man maden udendørs, da bålet ville gøre det højst ubehageligt inde i hulen. I dag spiser vi udendørs for at nyde naturen og hinanden.

Man vælger små retter på forhånd, som pakkes ned i en kurv. Maden tages med ud i naturen og anrettes i en udendørsbuffet. Det kan være på et picnictæppe i græsset eller på en bænk i skoven. Maden behøver ikke at være avanceret. Det vigtigste er, at den nydes under åben himmel.

picnicbord

Hvad skal med i picnickurven?

En vigtig del af nutidens picnic er den medbragte picnickurv. Den skal helst være fyldt af god mad, læskende drikkevarer og måske en lille overraskelse.

Kurvens indhold afhænger af præferencer, og her kommer der tips til, hvad den kan fyldes med. 

Du kan tage udgangspunkt i gode tilbud i supermarkedet. Så kan du både lade dig overraske og måske prøve noget nyt. Du kan også være heldig at finde tilbud på dine yndlingsmadvarer. Hos Dinkurv.dk kan du sammenligne tilbud på dagligvarer hos en lang række online supermarkeder. Når du har fundet de billigste priser på dine varer, overføres priserne til en dagligvarebutik, du selv udvælger. Så kan du nemt købe varerne samme sted og spare både tid og penge. På denne måde bliver det nemt at købe ind til den næste picnictur. Du kan som sagt lade dig inspirere af gode tilbud og prøve nye retter, eller du kan finde tilbud på dine yndlingsvarer. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *