5 ting som du skal have med ud i naturen

pp15

Elsker du også at opleve naturen og tage på eventyr? Det er utroligt dejligt at komme ud og få noget friskt luft, og derudover er der uroligt mange sjove ting, som man kan lave i naturen. Men der er selvfølgelig også nogle ting, som du altid skal huske, når du tager på eventyr. Denne artikel handler derfor om 5 ting, som du skal have med ud i naturen. 

1. Ordentligt tøj

Når du skal på tur i naturen, er det utroligt vigtigt at pakke noget passende tøj. Dette kunne f.eks. være noget tøj, som er godt at gå i, og derudover kunne det også være noget regntøj til hvis det skulle begynde at regne. Hvis du skal på jagt, skal du også pakke tøj efter dette. Dette er behageligt tøj, som samtidigt er beregnet til at være i naturen. Tøjet skal kunne holde til en masse, og derudover skal det også være dejligt at have på, når man sidde stille og roligt og venter i skoven. Find derfor det helt rigtige jagttøj til kvinder for at være sikker på, at du har alt det, du skal bruge. 

2. En madpakke

På ture i naturen har man også brug for noget at spise. Det er ikke altid lige muligt lige at finde en cafe eller en rasteplads, og derfor er det en god idé at pakke en madpakke hjemmefra. Når man er ude i naturen, så er det også meget hyggeligere at sidde i den stille og rolige i skov og spise sin mad. Her handler det om at slappe af og nyde stilheden og den fredelige atmosfære.

 

3. Et kamera

Du skal selvfølgelig også huske dit kamera, når du er på eventyr. I skoven og generelt overalt i naturen er der så mange smukke syn, og det ville være synd, hvis man ikke fangende nogle af disse med sit kamera. I naturen har man også god tid til at tage billeder og til at finde den helt rigtige vinkel og det helt rigtige lys. Det kan derfor være utroligt hyggeligt og underholdende at have sit kamera med og se hvor flotte billeder, man kan få taget. 

4. Et kort

Det kan være svært at finde rundt, når man er midt i den dybe skov og derfor er det altid en god idé at have et kort med. Et kort på telefonen er også utroligt praktisk, og det er ofte en virkeligt god følgesvend, når man er på tur. Men nogle gange er man så langt ude i ingenting, at telefonen ikke er til meget hjælp. Derfor er det altid godt at have et kort med, da man dermed altid er sikker på, at man kan finde hjem.

5. Bøger om naturen

Når man bevæger sig rundt i den danske men også i den udenlandske natur, så har man helt sikkert en masse spørgsmål, som man gerne vil have besvaret. Hvilken plante er det? Kan man spise denne svamp? Og er disse bær farlige? For at kunne besvare disse spørgsmål vil det være en god idé at have nogle små bøger med på tur. Dermed kan man hurtigt slå op og finde de svar, som man skal bruge. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *