Giv din partner en oplevelse i eller uden for naturen

pp15

Når man er i et fast forhold, kan det ofte være utroligt svært at finde på gaver. Det er begrænset, hvor mange materielle ting man har at kunne ønske sig, og efter nogle år kan det blive ensformigt med smykker, bøger og lignende til hver jul og fødselsdag. 

Her kan du få nogle gode idéer til alternative gaver, som du kan give din elskede næste gang, der skal udveksles gaver. Går din kæreste meget op i lækker spiritus i høj kvalitet, kan du for eksempel give dem en ginsmagning.

paragliding

Gode oplevelser i kontakt med naturen

En god måde at bruge gaven som en mulighed til at opleve noget særligt, der ikke er normal hverdag, er ved at komme lidt ud i naturen. I et travlt hverdagsliv glemmer man ofte at få udnyttet den skønne, danske natur. 

Der er mange forskellige måder at komme ud i naturen på. En god gammeldags skovtur kan være dejligt. Det er dog ikke nødvendigvis en særligt spektakulær gave.

For at give gaven lidt ekstra krydderi kan det være en mulighed at leje en hytte, en kano eller lignende, som man ikke normalt har adgang til. Ligeledes kan man hyre sig til endnu vildere oplevelser så som faldskærmsudspring eller en tur i varmluftballon. Sådan en oplevelse er noget, man aldrig glemmer, og det er en måde at komme ud på en helt anden måde. Det kan virkelig gøre noget ved sindet at komme op i højderne og blive udsat for noget ekstraordinært. Sådan en gave glemmer man heller aldrig, og det er noget, man altid kan se tilbage på med varme følelser.

Kærlighed i naturen

Udnyt din partners egne interesser

En anden alternativ form for gave er at give billetter til et særligt event som en koncert eller noget, din partner godt kan lide at beskæftige sig med, så som en ginsmagning, hvis din partner interesserer sig for spiritus. På den måde kan I også komme afsted sammen, smage nogle lækre forskellige gins, og måske endda købe nogle flasker med hjem. 

På den måde bliver din gave ikke bare en enkel ting, som din partner åbner, og så er det det. I stedet bliver det både en gave, når de åbner billetten, som du har pakket ind, når I tager til ginsmagningen, og når I senere hen drikker de flasker gin, som I købte. Det bliver en hel række af små gaver, som I kan nyde sammen, samtidig med at du viser din partner, at du støtter dem i deres hobby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *