Giv dine ansatte en skøn naturoplevelse i firmagave

pp15

Leder du efter den perfekte firmagave til de ansatte i din virksomhed? Da kan du med fordel overveje, om ikke du på den ene eller anden måde skal forære dem en gave, som kan bringe dem ud i den dejlige, danske natur. Her vil de uden tvivl kunne få nogle ekstremt gode oplevelser, da naturen har masser at byde på. 

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan give dine ansatte en naturoplevelse i gave. Hvis du mangler inspiration til denne gave, så læs med her, hvor vi har samlet nogle – forhåbenligt – gode tips til dig. Da er du sikker på ikke at gå galt i byen, når du skal finde den helt rigtige firmagave.

 

Skov

Et gavekort

Den første gaveidé, vi her vil komme med, er, at du kan give dine ansatte et gavekort til en særlig naturoplevelse. Der findes her flere forskellige muligheder, som du kan vælge imellem. Hvad der er den bedste oplevelse at give, afhænger også af, hvor I landet du og dine ansatte befinder jer. Når det kommer til særlige naturoplevelser, har geografien nemlig i den grad noget at skulle have sagt. 

En idé, som du kan overveje, kunne fx være at give dine ansatte et gavekort på en østerssafari. Dette er en sjov og spændende oplevelse i naturen, og så får man endda en god portion østers med i købet, hvis man er heldig. Hvis du har en anelse om, at dine ansatte ville blive glade for en sådan gave, er det helt sikkert et forslag, som er værd at overveje. Selvfølgelig skal du også have råd til denne gave i økonomien i din virksomhed. 

Sammenhold i virksomhed

Gaver som opfordrer til udendørsaktiviteter

Du kan også gå lidt anderledes til opgaven med at finde den helt rigtige gave og i stedet give dine ansatte en firmagave, som opfordrer dem til at komme ud i naturen. Dette kunne passende være noget friluftsudstyr. Det gælder generelt, at de fleste synes, det er sjovere at komme ud i naturen, når de har noget godt udstyr med sig. 

Du kunne fx forære dine ansatte en god termokande i firmagave. Du kunne også give dem noget friluftstøj. Dette kunne fx være et par vandrebukser eller en god fleecetrøje. Igen afhænger dit valg af firmagave selvfølgelig også af din økonomi. Der kan være stor forskel på, hvor dyr en firmagave du har råd til at give dine ansatte, og dette må du nødvendigvis tage højde for. 

Gaver

Lad dine ansatte vælge deres egen gave

En helt anden mulighed, som du også kan overveje, er at lade dine ansatte vælge deres egen gave. Vælg selv gave ansatte er en glimrende mulighed for at give dine ansatte en firmagave, som du er sikker på, at de kommer til at blive glade for. 

Med denne metode fungerer det typisk sådan, at du fastsætter et budget for den enkelte gave. Så kan dine ansatte vælge en gave indenfor denne prisramme. Dette foregår typisk via en hjemmeside, som er specialiseret i at tilbyde firmagaver, så der er noget for enhver smag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *