Oplev den danske natur sammen med familien

pp15

Hvis du gerne vil ud og opleve naturen, er der mange muligheder for at få fantastiske naturoplevelser i Danmark. Du kan tage familien med på udflugter i den danske natur. Hvis I har lyst, kan I overnatte i shelters i de danske skove. I kan også overnatte på en campingplads, hvor I kan sove i telt eller hytte og derfra tage ud på ture. 

Familie rister pølser over lejrbål

Tag familien med på en weekendtur i skoven

At være i naturen er en dejlig måde at være sammen med familien på. Her er ingen forstyrrende elementer som computere eller fjernsyn, og I har tid til bare at være sammen. 

Du kan tage familien med ud på en weekendtur i de danske skove. Der er mange naturlejrpladser, hvor man kan slå lejr for natten. Her kan man sove i et af de shelters, der er stillet til rådighed til fri afbenyttelse. I kan tage noget kogegrej og mad med, så I kan lave aftensmad over bål på lejrpladsen.

Tag nogle overnatninger på danske campingpladser 

Hvis du godt kan lide lidt mere ordnede forhold, er det også en god mulighed at tage familien med på camping. Der findes mange danske campingpladser, der ligger i umiddelbar nærhed af fantastisk natur. I kan slå et telt op, eller I kan overnatte i en hytte på campingpladsen. 

På mange campingpladser kan man leje cykler, så man kan komme længere omkring, end hvis man går. I kan også tage bilen og køre ud på ture til forskellige smukke steder, som I gerne vil opleve.

Lille pige der sover

Få en god nattesøvn på turen

En forudsætning for at kunne nyde sine ture ude i naturen er, at alle i familien får en god nattesøvn. Hvis du sover bedst i en rigtig seng, vil det nok være en god ide at leje en hytte på en campingplads. 

Hvis dit barn har problemer med at tisse i sengen om natten, kan det selvfølgelig give nogle begrænsninger. Så tør I måske ikke leje en hytte, fordi I er bange for, at barnet kommer til at tisse på madrassen om natten. Heldigvis er der mulighed for at købe vådliggerlagner, så det ikke behøver at være en hindring for at overnatte i en hytte. 

Hvis I sover i telt, kan I købe nogle selvoppustelige liggeunderlag, hvor man sover blødere ende på de traditionelle gammeldags liggeunderlag. Hvis I hellere vil sove på luftmadrasser, skal I sørge for, at de er pumpet tilpas, så de hverken er for hårde eller for bløde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *