Oplev den canadiske natur helt tæt på

pp15

Der er ingen tvivl om, at Canada har noget af den smukkeste natur på hele kloden. Den canadiske natur er ekstrem alsidig, så du kan både finde flotte skovområder, søer, strande, klipper og bjerge. Det vigtigste, når man besøger et nyt land, er, at man er sikker på, at man kender til alle giftige planter og farlige dyr. 

Hvad er nogle af de største naturoplevelser i Canada?

Fordi at Canada er så stort et land og har så meget at byde på kan det være svært at vide, hvor man gerne vil hen. Du kan nedenfor læse lidt om de smukkeste steder i Canada. 

Kvinde med det canadiske flag foran sø

Algonquin nationalpark

Algonquin nationalpark har meget at byde på. Parken er omtrent på størrelse med Sjælland og er fyldt med skove, søer og små øer. Den eneste måde at komme rundt på i parken er med kano, hvor man så kan finde campingpladser som allerede har et skovtoilet og bålplads. I Algonquin kan du møde en stor del af de canadiske dyr, så som elge, bævere, dådyr og endda også sorte bjørne. 

Dinosaur provincial park 

I Alberta kan du besøge Dinosaur provincial park. Parken er et af de steder i verden, hvor man har fundet flest forhistoriske fossiler. Landskabet er formet af smukke røde bjerge. Du kan hyre et guidet hike eller udforske parken på egen hånd. Hvis du vælger at grave lidt, kan du være heldig at finde et helt unikt fossil. Alberta er også et af de steder i Canada, hvor du kan være heldig at se nordlys om natten. 

Elg som spiser i en sø

Banff nationalpark 

Banff er nok den mest berømte park i Canada. Det er den, som du ser på postkort og billeder på nettet. Den er dobbelt så stor som Fyn. Parken er mest kendt for sin ring af bjerge som huser en krystalklar sø i midten. 

Planlæg din tur i forvejen 

Det er vigtigt, at du kender til alle forholdsreglerne, inden du tager afsted. Det er for eksempel ekstremt vigtigt, at man opbevarer sin mad ordentligt, så man ikke får besøg af bjørne. Lån penge nu, hvis din rejselyst ikke kan tæmmes, men din bankkonto ikke er klar til en stor ferie. Det vigtigste ved et lån er, at du har en god plan for tilbagebetalingen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *