Nyd naturen uden at slippe de vante rammer

pp15

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at det er sundt at være udenfor. Herfra kommer der en lang række forskellige vitaminer, og det er også yderst energigivende at mærke vinden mod huden og få farvet kinderne røde i ny og næ. Derfor er der mange af os, der brude være bedre til at komme noget mere ud og nyde de mange ting, som der findes lige udenfor dørtrinet, hvorfor der til tider er behov for et lille skub bagi. Det kan for eksempel komme med de mange muligheder for at nyde naturen uden helt at gå på kompromis med de ting, som vi kender til fra hverdagen.

Der er ikke nogen grund til at blive et ekstremt naturmenneske

Når der tale som naturmennesker, er der mange, der tænker på disse i deres praktiske tøj, som praktisk talt lever uden for. De kan spise alt, hvad der er at finde uden for døren, og de vil meget hellere bo under den åbne himmel end i et hus. Men der er slet ikke nogen grund til at gøre det hele så aktivt, det kan nemlig gøres i langt mindre grad.

Hav altid din livline med dig

Prøv for eksempel at trække i dine gode sko og blot gå en tur ude i nogle af de grønne områder, som der findes nær dig. Det være sig for eksempel en park, en skov, en sti eller blot langs landevejene. Her kan du nyde masser af frisk luft, mens du får ro på dine tanker og tid til at få styr på dit hoved. Når du trænger til at få pusten, kan du med fordel slå dig ned i græsset eller på bænken og finde din smartphone frem. Fra denne har du stadig din livline, og derfor kan den opholde dig for eksempel med et godt spil som Siesta Slots.

Vær aktiv ude i det fri

Det kan også være, at du er hoppet med på bølgen af sundhed, hvorfor du nyder at træne i hjemmet. Det gør du for eksempel på den bedste crosstrainer, en yoga måtte og med nogle håndvægte, men prøv også at tage noget af din træning med udenfor. Der er intet, der er så befriende som at bruge græsplænen som underlag frem for det hårde stuegulv, eller komme ud og løbe en tur i den friske luft. Det kan også blot være ved at begynde at cykle til job eller studie eller tage en tur i skoven med børnene. Alt sammen er noget, der lader dig nyde naturen samtidig me,d at du gør noget godt for dig selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *