Nyd livet på din egen måde

pp15

Der er mange normer i samfundet, og ikke alle er noget værd. Du er din egen, og derfor skal du nyde din tilværelse som kun du.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan sætte farten ned og se på dig selv. Kør ikke dig selv i sænk over de ting, du føler, du burde gøre, nyde eller lave. Tag en dyb indånding, læs med her, og lær mere om dig selv.

fodbold

Lær at ege dine interesser

Der er nogle interesser, som er mere respekterede end andre. Men hvis du har en interesse, der ikke er det største fællesskab om, eller som nogle mennesker synes er gammeldags eller kedelig, så kan det være svært at finde nogen at tale med den op.

Vi går som regel op i vores interesser på mere end bare et personligt punkt. Det er altid rart at have nogle at dele sin entusiasme med, og derfor skal du ikke være bange for at opsøge folk. Men det er også vigtigt, at du lærer at nyde din interesse alene.

For ved at lære at hvile i dig selv og have nok i dit eget selskab, kan du bedre fordybe dig i dine hobbyer. Du vil opleve, at du bliver bedre til at se indad, og du får mere overskud til bare at være og nyde.

gin og tonic

Sociale interesser må godt være asociale

Oplever du det modsatte, og har du en hobby, der er mere socialt accepteres som en social interesse, kan du også have brug for at trække dig tilbage. Er din interesse øl, vin eller gin, så ses det oftest mere acceptabelt, at du drikker og nyder din interesse med andre omkring dig.

Sådan behøver det ikke at være. Du kan sagtens sidde hjemme i din stue og nyde et godt glas gin & tonic, og du behøver ikke have mange mennesker omkring dig. Det er godt at socialisere, men også vigtigt at kunne være sig selv.

Se her hvordan du tager dine gin-oplevelser til det næste niveau, hvad end du vil være social eller ej. Nogle mennesker har det bedst i deres eget selskab, og det skal der også være plads til.

Nogle interesser er selvfølgelig svære at dyrke alene: fodbold og anden holdsport, for eksempel. Så er det godt, hvis du kan finde en lille gruppe venner, du kan slappe af med, og dyrke din hobby med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *