Her kan du opleve natur for alle pengene

pp15

Brænder du for naturen, og elsker du bare at komme ud og se de naturlige vidundere, som der nu engang er spredt ud over hele kloden? Så læs med videre. Nedenfor har vi samlet en guide til de steder, hvor du virkelig kan opleve natur for alle pengene.

bjergsø

Husk, at du kan få erstatning, i tilfælde af, at dit fly bliver forsinket, når du rejser ud eller hjem fra dine fantastiske naturrejser. Klik her og bliv klogere på, hvordan du får erstatning for et forsinket fly.

Klippeformationer og bjerglandskab i Portugal

Tag til Portugal og se de flotte klippeformationer langs Algarvekysten, eller drag op til Madeira og se de betagende bjerglandskaber. Derudover, byder Portugal også på andre vilde naturoplevelser, som for eksempel de frygtindgydende høje bølger, som du finder ved Nazare, med bølger, der når højder på over 30 meter.

Kombineret med bountystrande, grønne parker, flotte undervandsoplevelser og meget mere, er Portugal virkelig et mekka, for naturelskere.

Roadtrip eller vandretur i Skotland

Skotland ligger ikke langt væk, men bliver glemt af mange, når de overvejer at besøge de britiske øer. Der er ingen tvivl om, at både Irland og England er væsentligt mere populære destinationer, men det er ærgerligt, for du finder ualmindelig flot og fascinerende natur i Skotland.

Tag for eksempel på roadtrip eller vandretur i det skotske højland. Et ikonisk sted at vandre eller køre er Quiraing. Her kan du nemlig køre af flotte, snoede landeveje, og hvis du er Top Gear fan, vil du sandsynligvis genkende nogle af de sceniske ruter.

Flere steder kan du stoppe ind og starte både korte og lange vandreture. For eksempel er der Quiraing Hill Circuit, som er en 6,5 kilometers tur, hvor du virkelig kan komme ud blandt betagende natur.

Oplev naturens kræfter i Italien

Udover, at Italien virkelig er et skønt land, når det kommer til mad og drikke, så kan det virkelig også byde på nogle ekstraordinære oplevelser rent naturmæssigt.

Tag for eksempel til Pompei, for at få en alternativ oplevelse af naturen. Her kan du nemlig starte med at bestige Vesuv vulkanen, og nyde den absolut fantastiske udsigt, som er deroppefra. Herefter, kan du besøge Pompeii, som er den antikke romerske by, der er særdeles velbevaret, grundet dens beliggenhed for foden af vulkanen.

Byen blev nemlig oversvømmet i lava tilbage i år 79. Derfor, har man fundet velbevarede huse, skeletter og meget mere, som har været begravet i asken i små 2.000 år. Et fascinerede indblik i naturens kræfter og romernes liv.

naturen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *