Få naturen ind i dit hjem og din hverdag

pp15

Det er blevet meget udbredt at man som menneske ender med en travl hverdag. Ofte tænker man ikke over naturen som befinder sig lige udenfor. Eller endda savner man den men har ikke tid til at tage en tur i skoven. Men det skal ikke betyde at det ikke er mulig at komme naturen nær. I stedet for at tage ud til naturen, kan man bare tage naturen ind i hjemmet. Og selvom man har travlt, har man stadig en bid af naturen i sin hverdag til at friske humøret op med. Uanset om du bor i hus eller leglighed, på landet eller i storbyen, er naturen lige udenfor. Det er altid muligt at få lidt natur inde for hjemmets fire rammer. 

husplanter

Brug gerne disse små tricks til at give dit hjem en mere naturlig stemning

Det første du kan gøre, er at få lys ind i rummet. Træk gardinerne for de steder hvor solen skinner. Dette fungerer også på grå dage. Naturligt lys er godt for humøret. Hvis det er, så kan du sætte spejle op i rummet så lys kan reflekteres i hele rummet. Dertil er det også godt med lidt frisk luft. Lukkede rum med dårlig luft er ikke sundt for helbredet eller humøret. Så derfor er det en god ide at åbne vinduet et par gange om dagen. Den friske luft vil nemlig give din hjem mere energi og et friskere indeklima. Uanset hvilket rum, du forsøger at naturliggøre, kan du altid tage naturlige materialer ind som dekoration. For eksempel træfigurer og malede sten på badeværelset kan gøre en hel del. 

simpel plante

Bring det grønne inde for døre

Allervigtigst er det med planter, at få naturen ind i hjemmet. En yndig plante i boligen kan tilføje en masse karakter og farve til dit hjem. Du kan købe planter i alverdens størrelser og sætte dem hvor end du mener at der mangler lidt grønt. Hvis du ikke har plads på dit gulv, kan du altid sætte dem i vinduet eller reolen.  Eller endda få dem op at hænge. Det er også en god ide at sætte en plante på et skrivebord, hvor du arbejder. Det kan hjælpe med at holde humøret oppe i de lange arbejdsdage. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *