Lad naturen komme med hjem

pp15

Naturen er et rart sted at befinde sig, både fordi luften er frisk og omgivelserne er helende. Man kan slappe af og finde sig selv og bruge masser af timer ude i den uden på noget tidspunkt at få nok. Oplevelserne er også uendelige i variation da chancerne for at møde naturens dyreliv afhænger af deres egne individuelle gøremål for dagen. Din egne dyr kan også nyde naturen derhjemme. Du kan for eksempel købe noget sjovt hundeudstyr og -legetøj, som I kan hygge jer med i haven.

Stueplanter

 

Lad det præge hjemmet

 

Fordi naturen er så smuk og behagelig kan man godt få lysten til at bringe den med sig hjem, og placerer forskellige elementer i alverdens rum. I stuen og på kontoret kan man finde nogle potteplanter, nogle gange er de små og står ved vindueskarmen eller for enden af skrivebordet, andre gange er de store og står i stuehjørnet. 

I andre tilfælde vil naturglæden manifesterer sig i plakater og fotografier fra naturlivet. Det kan være store feriebilleder fra lejr- og skovture, hvor man både viser de flotte farver og det store humør forenet i familieminder. 

Morgenhygge

 

Pynt for alle aldre

 

I modsætningen til mange pyntegenstande der både er fokuseret på køn, alder og tematik, så har planter især en undtagelse. De helt små kan have lidt milde planter stående og rengøre luften i en neutral krukke på tynde hylder, imens den lidt ældre teenagepige kan have lidt kaktusser stående foran makeupspejlet og teenagedrengen kan have en lille palme stående ved siden af den pæne gamerstol

Selv i voksenlivet begynder planter at finde sin vej rundt i de forskellige rum i hus og lejlighed. Nogle gange gør man brug af krydderurter ved altankassen som kan gavne i madlavningen, men andre gange handler det om at få noget der lægger aroma til omgivelserne. 

Naturligvis kan det være anstrengende når man skal rejse og finde en der kan holder planterne i live imens man er væk, men at folk er villige til at tage besværet ved hornene, viser også hvor meget planterne giver igen. 

At have naturen i hjemmet forener dekorationer med helende virkning med vores naturlige oprindelse. Vi har godt af at være i naturen og vi har også godt af at have den i vores omgivelser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *