Oplev naturen fra hjemmet

pp15

Man behøver altså ikke at tage på tur langt væk fra hjemmet, for at opleve og se natur. Faktisk kan du blive ved siden af hjemmet, og stadig nyde naturen. Det er ikke alle, der elsker at gå på toilet udenfor, eller spise kedelige sandwichs, der har ligget i madpakken i 12 timer. Vil du gerne opleve natur, fordi du elsker naturen, men uden at komme for langt væk? Så læs her.

picnic

Drop turen i det fri uden toilet – tag på telttur i haven

Det er ikke alle der er vilde med at tage på telttur, specielt ikke ude i det fri. Det kan der være mange gode grunde til, og en af dem er, at der intet toilet, bad eller køkken er. Hvad skal man dog gøre uden det? Det er slemt nok, når tingene ikke virker derhjemme, og man har brug for en elektriker. Så bliv derhjemme, tag ud i haven i stedet. Men sikre dig lige, at alt er i orden. Hvis ikke, kan du altid finde en nær dig elektriker Roskilde, så det ikke bliver ligesom at bo i det fri uden toilet og så videre.

En telttur i haven, eller på altanen, hvis den er stor nok, kan være lige så hyggeligt. Man kan spise noget lækkert mad, ligesom på en picnic. Man kan sikre sig at vand, sodavand og så videre er koldt, ved at hente det i køleskabet. Alt sammen mens man rent faktisk er udenfor og nyder naturen, uden at spise klam mad, drikke varm sodavand og gå på toilet i naturen. Det ene er altså ikke mere rigtigt end det andet. Så længe man kommer ud, er alt godt.

hjem med planter

Plant planter derhjemme – inde og ude

Det bedste ved naturen er jo helt klart de flotte planter. Derfor er der brug for planter, både inde og ude. Et hjem fyldt med planter, blomster, buske, træer og så videre, er bare et sted man har lyst til at være. Om du vil have en masse udenfor, og ikke indenfor, eller omvendt, eller måske have en masse begge steder er op til dig.

Med masser af planter ved og i hjemmet, kan du hver eneste dag føle dig en del af naturen. Selvom man elsker naturen, er det ikke sikkert man har tid og lyst til at gå lange ture og overnatte udenfor. Så tag naturen med hjem, så du kan blive ved med at have den omkring dig.

Hvis du gør det, og en gang imellem tager på telttur i haven med venner, familie eller alene, vil du aldrig føle dig langt væk fra naturen. Og det ene gør dig altså ikke til en større eller mindre natur elsker end det andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *