Oplev naturen derhjemme

pp15
have med sne

Vinteren er på vej, og det betyder, at man måske ikke kan bruge så meget tid udenfor som man plejer. Både fordi det er koldt, men også fordi det hurtigt bliver mørkt. Derfor må du finde på en god måde at huske naturens smukke sider på, også når det bliver helt mørkt klokken 4 om dagen. Læs hvordan du gør her!

smukt naturbillede med sne

Tag billeder af den smukke natur

Mens solen stadig er oppe og lyset skinner, skal du tage en masse billeder. Det kan være af sne, is, jord, frost, hvad som helst! De billeder kan nemlig hjælpe dig med at huske, hvor smuk naturen er, når de mørke og lange dage, bliver lidt for triste. Vi bliver nemlig meget gladere af at kunne se naturen, specielt vores egen natur.

Du kan nemt tage billeder ude i haven, måske bare af en lille bitte ting, der fanger din opmærksomhed i naturen. Det du gør med billedet er, at du printer det ud. Se adapter til printer, så du kan printe alle billederne ud. Når de er printet, skal de hænges op. Så bliver det lidt mere naturagtigt derhjemme.

traer med sne paa toppen

Få inspiration af naturen

En anden måde du kan få naturen til at leve videre i den mørke tid, er at få inspiration fra den. Du kan for eksempel bruge de billeder, du har taget. Så kan du måske male nogle flotte billeder, tegne tegninger, redigere billeder eller andre kreative ting.

Du kan også bruge naturen som inspiration til makeup eller endda negle. Negle er flotte, men de kan blive endnu flottere, hvis du bruger noget tid på dem. Se gellack og øv dig i at lave nogle flotte negle. Så kan du bruge naturens farver, eller lave en lille blomst på neglen. Måske noget sne, hvis du er vild med sne, eller endda regn.

Naturen byder på en masse ting, som netop kan bruges som inspiration til den kreative verden. På den måde kan du opleve og mærke naturen, mens du sidder derhjemme, og mens det er vinter, koldt og mørkt. Det kan være svært for os mennesker, når vi ikke tilbringer meget tid ude. Men på denne måde, kan du få det lidt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *