Når cyklen ikke længere kan blive hjemme fra ferien

pp15

Har du længe overvejet at tage cyklen på ferie frem for at flyve? Okay, måske ikke ligefrem at cykle hele vejen, men så i hvert fald at tage den med? Så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret uoverskueligt at skulle planlægge sådan en tur. Der er nemlig en del ting, man skal tænke på og overveje, før man kaster sig ud i en cykelferie. Men bare rolig, hjælpen er på vej.

Dine muligheder

Som garvet cyklist, savner du måske noget nyt terræn at udforske. Her er en tur syd på en stor oplevelse- både for dig og dine dæk. Hvad enten, du cykler på en racercykel eller en mountainbike, er der mange gode cykelmuligheder- og ruter, se mere her: https://www.spies.dk/sport/cykelrejser. Ruterne skal også passe til det niveau, du vil sætte for din cykelferie. Ønsker du, at det skal være hårdt og udfordrende? Eller er det måske en familieferie, vi er ude på? Der er stor forskel på udholdenheden alt efter, hvem der er med på turen. Desuden, skal benene også kunne holde til at kunne bære dig rundt, når du stiger af. Apropos at bære, så er det lidt besværligt at bære sin egen cykel med på ferie. Her er det muligt enten at anskaffe sig en cykelkuffert, eller du kan være heldig at leje en cykel ved feriemålet.

Vejen er lagt

Der er en vis risiko ved at cykle rundt i et fremmed land og terræn, og derfor har rejseselskaber, som udbyder cykelferier, også sat sig godt ind i, hvilke ruter man kan køre uden dårlige nerver. Der er en stor frihed i, at ruterne er lagt, når man ikke kender området. Så kig på mulighederne og overvej, hvad der kunne passe til dine ønsker. Uanset, hvor du cykler hen, er det med cykelhjelm og drikkedunk. Husk det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *