Åbn op til naturen

pp15
Tegning af rum med store vinduer

Naturen er skøn og helt vidunderlig. Den er smuk og beroligende. Den er inspirerende og fascinerende. Vi er skabt til at leve i og med naturen, og det bør vi gøre. Du bør nyde naturen hver eneste dag. Tag ud i den, brug den, luk op til den. Vi lever i huse, og du har muligvis et dejligt hus. Men det lukker naturen ude. Du gemmer dig i dit hus og tager væk fra naturen. Heldigvis kan der laves om på det. Du kan åbne dit hjem mere op, så du bliver bedre tilpas med at være derhjemme.

Skov med træer og grønt

Åbn op med skydedøre

Vil du gerne have naturen tættere på, kan du åbne op med skydedøre. Skydedøre åbner sig på en anden måde end almindelige døre. De byder mere på at åbne op og lukke naturen ind. Du kan åbne en skydedør halvt eller kvart, hvis du gerne vil have lidt lukket. Så er der samtidig stadig lidt åbent. Skydedøre kan også være flotte i et hjem. De giver noget andet til et rum, end de almindelige døre gør. Pladsmæssigt kan de være praktiske, men de giver også et nyt udtryk. Et udtryk, der kan give dig lyst til at åbne op.

Potteplante i vindueskarmen

Åbn op med vinduer

Du kan selvfølgelig også lukke synet af naturen ind. Få nogle store vinduespartier sat op. Så lukker du ikke bare lys ind, men du gør det også muligt at kigge ud på naturen. Når du kigger på den, vil du få mere lyst til at gå ud i den. Det vil være, som om den altid er der.

Du kan placere dine vinduer, hvor du vil. Det er dog noget, du bør overveje grundigt. At sætte et vindue i et sted, hvor der ikke var et før, er et stort arbejde. Det koster også mange penge. Det er en helt anden prisklasse end at skifte en dør.

Luk ind med planter

Kan du ikke få nok, så luk naturen helt ind. Fyld dit hjem med planter. Planter er en del af naturen. De planter, vi normalt har indendørs, er også en del af naturen. De er bare den del, der trives bedst indendørs. Du kan placere planter rundt omkring i hele din bolig. Mange sætter bare lidt planter i vindueskarmene, men der kan være planter overalt. Hæng dem på væggen eller ned fra loftet. Sæt dem på hylder og reoler. Sæt store potter på gulvet. Sæt planter i alle rum alle vegne. Alting kan gå. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *