Lav en miljøbevidst pakkekalender til ham

pp15

Når julen er lige om hjørnet, er det ved at være tid til at lave årets pakkekalender til kæresten. Mænd er ofte sværere end kvinder at købe gaver til, og hvis I også går op i miljø og bæredygtighed, kræver det lidt mere kreativ tænkning at hoste op med 24 små pakker.

Få inspiration til her, hvordan du kan gøre december måned mere bæredygtig helt uden at gå på kompromis med hyggen.

Køb naturprodukter til pakkekalenderen

Naturlige produkter findes i alle afskygninger, men fælles for dem er, at de efterlader et meget mindre aftrykt på kloden end de fleste almindelige produkter. Her kommer nogle gaveforslag til ting, du kan købe naturligt, som han helt sikkert vil blive glad for:

  • Naturlige plejeprodukter. Dette kan både være i form af en shampoo eller en lækker fodcreme. Det kan være en naturlig tandpasta eller deodorant. Tjek en helsebutik eller en helse webshop ud. Mulighederne er uendelige.
  • Økologiske snacks. Du kan fylde pakkekalenderen med lækre naturlige snacks og slik. Det kan også være en ekstra lækker the eller kaffe.

Giv ham ting, der er hjemmelavet eller second hand

Der er også masser af muligheder for selv at kreere hyggelige, personlige gaver til ham. Hvis ikke du selv er en kreativ sjæl, kan du også gå på genbrugsshopping og lede efter små skatte til ham. Her er nogle forslag til, hvad du kan putte i dine pakker:

  • Lav en skrapbog. Dette er en super sød og personlig gave, som han kan se, at du har lagt meget arbejde i. Du kan fylde den med billeder, tegninger, små anekdoter og breve.
  • Find hans yndlingsbørnefilm eller børnebog i genbrug. Det vil helt sikkert bringe smilet frem.
  • Køb et sjovt brætspil second hand. Hvis I nyder at tilbringe en hyggeaften med at spille brætspil, så er dette den perfekte gave. Mange af de bedste brætspil kan sagtens findes billigt second hand.

hjemmelavede julesnacks

Overrask ham med oplevelsesgaver

Oplevelser kan også være den perfekte pakkegave. Det kan være de helt små ting eller det kan være lidt større oplevelser, hvilket naturligvis afhænger af dit budget. Få inspiration til oplevelsesgaver til pakkekalenderen her:

 

  • En hjemmelavet, romantisk middag. Han vil helt sikkert se frem til, at få serveret sin livret i stearinlysets skær.
  • En hyggelig picnic i skoven. Bag hans yndlingskage og pak en lækker madkurv og tag ham med til en hyggelig dag i skoven.
  • Massage. Du kan give ham et gavekort til en times dejlig massage af hans søde kæreste. I kan også tage på wellnesstur og få en romantisk parmassage.
  • Musikoplevelse. Lige meget, hvad dit budget er, kan du sagtens finde en fed musikoplevelse, du kan give ham. Det kan være billetter til en koncert med hans yndlingsband eller bare en hyggelig aften på et af byens spillesteder. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *