De dyreste katte er i høj kurs

pp15

At få en kat er for mange noget, som man ikke regner med skal koste mange penge. Og sådan vil det da også være i de fleste tilfælde. For normalt koster en kat ikke mange penge. Den koster lidt og er lige til at købe for alle. Det er mere de andre ting der følger med, som kan være lidt dyre. Det gælder både ting som dens bur og kattebakke. Disse ting kan koste meget. Men er man meget glad for katte er det selvfølgelig alle pengene værd. Og er det tilfældet kan man lige så godt bruge noget ekstra tid og nogle ekstra penge på at få alle de vigtigste ting til en kat. En kat kan dog være lige så sød uanset om den er dyr eller billig så der er ingen grund til at købe den alt for dyrt. Er du vild med de dyre racer kan du overveje at låne penge til formålet. Så kan du købe en prestigefyldt racekat og nyde hvordan folk vil se på den med meget misundelighed.

Rød og hvid kat

En kat er din gode ven

Du skal naturligvis altid sørge for at vælge en kat, som du kan se dig selv bruge meget tid på. Det er nemlig med til at gøre, at du kan få det meste ud af den pågældende kat. Hvis det er en kat, som ikke virker så venlig er det ikke sikkert, at det er så smart at lade den blive en stor del af dit liv. De fleste katte minder dog om hinanden så du skal nok blive glad for den. 

Hvis du kender andre der har katte kan det være skønt at dele erfaringer. Når man får et levende væsen ind i ens hjem vil der nemlig altid være ting man er i tvivl om. Det kan være lige fra hvad man skal give den at spise til hvor mange vaccinationer den skal have. At have andre i sit netværk som også har katte er en smart ting da det er med til at gøre, at man kan sparre med hinanden. 

Kattebad

Tag din kat med på kattecafé

Noget af det sjoveste man kan gøre er at tage sin kat med på kattecafe. Der findes slet og ret steder, som er indrettet til, at du kan tage din kat med. Det gør det sjovt at være katteejer og det gør, at du kan snakke med andre ligesindede. Der er steder i østen hvor det er meget udbredt, at der er kattecaféer. Klik her for at finde ud af hvordan du kan låne penge og tage på en rejse til et andet sted hvor de går lige så meget op i katte, som du selv gør. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *