Brug naturen til at pifte parforholdet op

pp15

Nogle gange kan man være gået død i sit parforhold, hvis man for eksempel har været samme i mange år, og er kørt fast i rutinerne. Det kan både være hverdagsrutiner og sexlivet, der trænger til at blive piftet op, så begge parter kan få et nyt pust af energi og overskud til hinanden.

Naturen er et enormt effektivt middel til at skabe livsglæde og energi, og med lidt fantasi kan man hurtigt genfinde gnisten i parforholdet. 

solnedgang på stranden

Gå en tur ved solnedgang

I naturen kan der opstå magiske stunder, der ofte kan være meget romantiske, hvis man deler dem med en, man har kær. Solopgang og solnedgang er geniale eksempler på naturens magi, hvor himmel og hav mødes i røde nuancer og skaber en ro, der smitter af på mennesket.

Så tag din partner i hånden og gå en tur enten tidlig morgen, før alle andre står op, eller en sommeraften ved solnedgang, hvor ‘den gyldne time’ fylder naturen med smukke farver. Det er helt ideelt ved stranden eller i grønne omgivelser. Nyd synet af naturen, hinanden og tag en snak om hvordan I har det. 

kærestepar i natur

Snak om fantasier og drømme

Kommunikation er alfa omega i et velfungerende parforhold, og derfor er det vigtigt at sætte ord på sine ønsker og drømme. Har du for eksempel en fræk fantasi om totalsex i naturen eller på køkkenbordet så prøv at indvie din partner om din total sex fantasi. Det kan være I tænder en helt ny gnist, der løfter jeres sexliv.

Din partner er ikke tankelæser, så det er vigtigt, at du fortæller, hvad du har lyst til, eller hvad du drømmer om. Det kan være drømme for jeres liv sammen, eller noget du har lyst til at igangsætte. 

paragliding i bjerge

Få et adrenalin kick

Naturen præsenterer også et væld af muligheder for aktiviteter, I kan lave sammen. At være fysisk og bevæge sig giver endorfinerne et kick, og kan også skabe adrenalin og spænding i jeres forhold. 

I kan for eksempel tage ud og surfe i bølgerne, køre mountainbike i skoven, ride på engene, vandre i bjergene eller noget endnu vildere som at paraglide i himlen blå. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.