Mændene skal mande sig op angående julegaver

pp15

Man siger, at julen er hjerternes fest. Hvert år sidder mange kvinder spændt ved juletræet, imens de venter på, at de får julegaven fra deres kæreste eller mand.

I starten af et forhold gør mange mænd sig umage med at finde den helt rigtige julegave til deres store kærlighed. Men som årene går, bliver nogle af julegaverne mere og mere den samme ting, der gives igen og igen.

Julegave og kvinde

Giv aldrig det samme i julegave to år i træk

Som mand skal man huske, at selvom man har været sammen med sin kæreste eller kone i mange år, så kan julegaven til hende stadigvæk være noget nyt og spændende.

Når man læser artiklen på BT: Mand dig op når det handler om gaver, så får man indtrykket af, at det drejer sig om en del mænd, der år efter år giver det samme i julegave.

Der bliver henvist til, at mange mænd køber noget undertøj eller noget køkkengrej til deres livs kærlighed. Man skal aldrig give det samme to år i træk i julegave. Kun hvis det er noget, som kvinden selvfølgelig ønsker sig. Hvis hun ønsker sig undertøj to år i træk, så er det selvfølgelig okay at købe det.

Hvorfor betyder det noget for kvinder?

Men hvorfor betyder det egentlig så meget for kvinder, at de får en personlig gave? Det betyder noget for kvinder, at deres mænd går op i at finde på en god gave, fordi kvinder dermed føler, at deres mænd går op i at gøre dem glade. 

Når en kvinde får en gave, som er personlig, eller som hendes mand har brugt tid på at finde, så er det lidt som en kærlighedserklæring. Samtidig føler kvinder, at de bliver set som den person, som de er, og ikke bare som en kvinde, når de får en personlig gave. 

Gaver og kort

Inspiration til gaveideer

Man kan for eksempel give ens kæreste eller kone et gavekort med en oplevelse. Det kan være et gavekort med en gratis massage, en middag for to eller et weekendophold.

Man kan også selv lave et gavekort, hvor man inviterer kvinden i sit liv på en dag i spa. Der findes flere steder rundt omkring i Danmark, hvor der er Kur & Spa, hvor der for eksempel er sauna, spabade, dampbade og så videre.

Hvis man ikke ønsker at give et gavekort, så kan man lave en fotobog med billeder fra nogle af de rejser, som man sammen har været på, eller på hvad man har oplevet igennem årene.

Det er en meget personlig gave, og det er en gave, som kan bringe glæde i mange år.

Hvis man som mand har hænderne skruet godt på, så kan man lave en gave. Hvis ens kæreste eller kone for eksempel ønsker sig et fuglehus til haven, så kan man selv lave det og gøre fuglehuset personligt ved for eksempel at få det til at ligne ens eget hus. 

En hjemmelavet gave er noget, der virkelig viser en kvinde, at hendes mand sætter pris på hende. Så en hjemmelavet julegave går man aldrig fejl i byen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *