Hundeejere kommer mere ud

pp15

Det er ikke overraskende, at mennesker, der har hund, er mere sunde end dem, er ikke har hund. Man kommer bare mere ud med en hund. Den skal luftes hver dag og gerne flere gange om dagen. Den skal trænes, og den skal aktiveres.

Når man har hund, bliver man nærmest lokket ud. Det er hyggeligt at hygge med hunden i sofaen, men der er også noget over at være ude i naturen med sin hund. Det ved ud, hvis du har hund.

Hunden er menneskets bedste ven

Det er blevet meget almindeligt at sige, at hunden er menneskets bedste ven. Det er der mange grunde til. Hunden er nemlig rigtig god for mennesket.

Din hund forbedrer dit humør og din sundhed. Din hund giver dig selskab og får dig også ud blandt andre hundeejere. Den holder også din hjerne i gang, fordi du skal tænke dig om, når du træner den.

Det er ikke nogen tilfældighed, at hunden er blevet så populært et kæledyr. Den giver dig nok lige så meget, som du giver den. Det er ikke kun dig, men også din hund, der får en god ven, trøst og en skulder at græde på og endda de fysiske fordele, der er ved at røre ved at andet levende væsen.

kvinde

Hunden er også naturens ven

Din hund er også en god ven af naturen. Det er ikke bare, fordi den er et dyr, og dyr er en del af naturen. Din hund får også dig mere ud, og den får dig til at passe bedre på naturen.

Din hund får dig ud i den smukke danske natur. Du kommer i skoven og på stranden. Du oplever, hvor smuk og givende naturen er. Det kan få dig til at passe bedre på den. Du lærer nemlig at sætte pris på den, og så får du lyst til at passe bedre på den.

Du har måske også en have, som får lov til at være lidt mere vild, fordi du har hund. Man kan næsten ikke holde sin have perfekt og strømlinet, når man har hund. Du har måske et par huller i græsplænen, og nogle steder får det grønne lov til at gro vildt. Det giver plads til biodiversitet, og på den måde bevirker din hund, at flere arter har gode vilkår i din have.

Pas på din bedste ven

Når din hund er så god ved både dig og naturen, skal du også huske at være god ved den. Du skal sørge for, at den får alt det, den har brug for.

En hund har brug for mad. Du kan give den First Buddy og stille dens sult hver dag. Men det er kun det absolutte minimum. Du skal også sørge for at motionere og aktivere din hund. Den har brug for at se nogle andre hunde, og den elsker daglig opmærksomhed.

Husk at passe godt på din firbenede ven. Det indebærer mere end bare at fodre den. Du skal også finde træning og legekammerater til den. Til gengæld får du så en hel masse igen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *