Giv din hund bedre frihed

pp15

Det er din pligt som ejer, at sørge for at din hund har de rette redskaber, så den for eksempel nemt kan komme ind og ud af døren eller være fastspændt i bilen. Det kan du gøre på flere måder, men som regel drejer det sig kun om få køb. Her er det blandt essentielt, at du køber en hunderampe til din hund, så nemt og sikkert kan komme ind og ud af bilen. Det er nemlig vigtigt, at sikkerheden er i orden, når du kører med din hund. Du kan læse meget mere om, hvordan du sikre din hund den rette frihed nedenfor.

Hund i bil

Giv hunden mulighed for at blive transporteret sikkert


Når du sætter dig ind i din bil og hunden i bagrummet, bør du overveje en ekstra gang, om omstændighederne er sikre. Oplever du, at hunden bevæger rundt i bagagerummet, mens du kører, er det på tide at købe en sikker hundetransport. Dem finder du mange forskellige af rundt omkring på markedet, men fælles for dem alle er, at de sikrer, at hunden er tryg og fastspændt under turen. Det kan også være, at din hund har svært ved at komme ind og ud af bilen. For at finde den rette hundelem, kan du for eksempel printe billeder ud af forskellige hundelemme på markedet. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke der er bedst for dig og ligeledes din hund. Mangler du blæk til din printer, kan du finde de helt rigtige patroner ved at klikke her.
En hunderampe er især til dig, der har en hund af lidt ældre dato. En hunderampe gør det generelt meget nemmere for din hund at komme ind og ud af bilen, hvis den har svært ved at hoppe. Derudover er det en fordel, at de fleste hunderamper er nemme at folde ud og ind, så du kan have en liggende permanent i bilen til de gange, du får brug for den.

Hvalp
Lad din hund gå i haven, når du ikke er hjemme


Er din hund meget alene hjemme? I det tilfælde kan det blive kedeligt for hunden i længden, hvis den kun går inde i de timer, den er alene. Derefter skal den som oftest luftes eller ud i haven, når du kommer hjem. Men ved at købe en hundelem, kan du allerede sørge for, at din hund får mulighed for at komme ud, når den er alene. Det eneste, du skal gøre, er blot at sætte hundelemmen fast på din dør, så hunden selv kan bestemme, hvornår den vil ud og ind. Det er ikke kun en fordel, når den er alene, men ligeså meget i løbet af en dag. Hunde er glade for at være ude, og derfor kender du sikkert allerede til, at din hund ofte sætter sig foran terrasse- eller hoveddøren. Det kan godt blive frustrerende at skulle rejse sig hver gang, hunden vil ud eller ind, men hundelemmen kan komme dig til undsætning. Køb den allerede i morgen og giv din hund helt nye muligheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *