Hvad skal menuen være til sommerens grillaftener?

pp15

I takt med at solen får mere og mere magt, så begynder man så småt at drømme om lune sommeraftener hvor man kan hygge med venner og familie. I dette scenarie kan du nok allerede dufte grillen og smage maden. Selvom det måske er en klassiker og ikke virker særlig fancy, så har de fleste en svaghed for hotdogs om sommeren. Så hvorfor ikke gøre det til et tema for nogle af dine forhåbentlige fantastiske grillaftener denne sommer. 

hotdog

Hvem elsker ikke hotdogs?

Alt efter hvad dit budget og tidsplan tillader, så kan du gøre mere eller mindre ud af sådan en omgang hotdogs. Der er sjældent nogen som stiller sig meget utilfredse overfor en helt almindelig omgang hotdogs, med købe brød og tilbehør. Det vil altid være en god klassisk løsning. 

Men ønsker du at gøre lidt mere ud af det hele, så kan du vælge at lave en mere gourmet udgave af dine hotdogs. Det vil helt sikkert imponerer dine gæster og tage oplevelsen til et helt nyt niveau. 

Det er fuldstændig op til dig, hvad du vil kaste dig over i denne forbindelse. For det smarte ved hotdogs er nemlig at den består af så mange forskellige komponenter. Derfor kan du frit vælge om du vil prøve at bage dine egne hotdog brød eller sylte dine egne rødløg. Du kan sågar begive dig ud i at lave ketchup eller remoulade fra bunden. Hvis du er rigtig modig, kan du vælge at lave alle tingene fra bunden. 

gourmet-hotdog

Det geniale sammenskudsgilde  

Synes du det kunne være lækkert med gourmet hotdogs og vil du rigtig gerne gå all in, så alt er hjemmelavet, men at det virker lidt som et stort projekt at stå for det hele selv? Hvorfor så ikke gøre det til et fælles projekt? Giv hver af dine gæster en del de skal stå for at lave fra bunden. Når det blot er en enkelt ting, så virker det pludselig ikke så uoverskueligt. Det vil helt sikkert være sjovt og spændende at se hvad folk har fundet på at forskelligt tilbehør til jeres hotdogs. Der findes jo pludselig mange flere varianter af de forskellige ting, når man laver dem selv i forhold til at købe det i supermarkedet. 

Prøv blot at forestille dig hvor flot et buffetbord I kan lave, når alle kommer med deres hjemmelavede tilbehør. Det bliver helt sikkert noget flottere end når det bare er normale tuber og glas man har købt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *