Sjove tips til at afholde den mest perfekte picnic

pp15

Uanset om I er to eller tyve, kan I have den perfekte picnic, hvis I følger disse simple tips. Når varme tider kommer, er det på tide at nyde varmen udendørs blandt træer og fuglesang. Mad udendørs kræver heldigvis ikke meget planlægning og kan derfor være så simpel eller elegant, som du ønsker.

At grille

Tips til transport af mad

Har du en madret, som behøver at blive holdt varm? I stedet for at transportere maden i en anden beholder, kan du blot beholde det i gryden eller stegepanden, så længe der er et låg til. Sørg bare for at binde et viskestykke rundt gryden og låget, sådan at låget holdes fast. Et andet alternativ er også at bruge en termoboks. Se her for at få inspiration til, hvad for en slags mad I kan tage med.

Tips til grilning

Mens sandwicher og kartoffelsalat er populære muligheder til en picnic, er grillet mad også populært, men hvordan pakkes det?

  • Hold råt kød og fisk adskilt fra færdigt tilberedt mad i lufttætte beholdere eller plastikposer, der kan forsegles igen.
  • Frys kødet før det pakkes ned for at lade det forblive koldere i længere tid. Dette er særligt vigtigt, hvis I bliver nødt til at rejse langt for at nå jeres picnicsted, eller hvis maden ikke skal grilles med det samme.
  • Undlad delvist at tilberede maden hjemme for at mindske tilberedningstiden ved picnicstedet. Bakterier spredes hurtigere i delvist tilberedt mad.

Sjove aktiviteter

Flere sjove picnicideer

Udstyret med de ovenstående tips og en pakket picnickurv er I klar til at tage af sted. Det eneste, der mangler, er et sted og nogle aktiviteter. Overvej en skov, lokal park, ved siden af en sø eller måske endda i jeres baghave. Når I har valgt et sted, handler det bare om at have nogle aktiviteter. Her er der nogle idéer:

 

  • Prøv med en skattejagt: Efterlad nogle spor og et skattekort, som leder jer frem til picnicstedet.
  • Medbring et brætspil, fodbold eller en frisbee: Som nogle sjove udendørsaktiviteter.
  • Skyd efter mål med en luftpistol: At skyde efter mål med en luftpistol er en anden sjov udendørsaktivitet. Tag bare nogle tomme dåser med og husk, at selvom de kun er luftpistoler, kan de stadig være farlige, så undlad at skyde efter hinanden.
  • Planlæg en vandretur: Medbring eventuelt picnicen med og stop, når I bliver sultne eller finder et godt sted at spise.
  • Skab en hyggelig atmosfære: Med blomster, lanterner eller lignende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *